horoszkóp

A tűzoltók a legszexisebbek

2006.08.24. 13:41
A tűzoltók jelennek meg legtöbbször az erotikus álmokban, míg legkevesebbszer a politikusokra gondolnak sóvárogva a brit nők. A férfiaknál természetesen a nővérek végeztek az élen.

A briteknek mindössze 1,7 százaléka álmodozott valaha is politikussal folytatott szexuális románcról, ahogy az egy nemrég napvilágra került közvéleménykutatásból kiderült, írja az AFP hírügynökség. Csak a tejesemberek vannak náluk rosszabb helyzetben, róluk ugyanis csak a megkérdezettek 0,8 százaléka fantáziálgat.

Közalkalmazottak az élen

Magasan a lista élén végeztek a tűzoltók, akikről a válaszadók több mint fele legalább egyszer álmodozott már.

A férfiaknál is a közalkalmazottak végeztek az élen: a brit férfiak 54 százalékát izgalomba hozza, ha nővérruhás nőre gondol, a női politikus viszont csak 6,5 százaléknak indítja be a fantáziáját.

Katona illetve szobalány

Míg a nők olyan foglalkozás ágakért lelkesednek, mint a katona, üzletember, orvos és futballista, addig a férfiak erotikus álmaiban inkább a szobalányok és a stewardessek szerepelnek.

A férfiaknál az édeshármas

Az azonos neművel folytatott kapcsolat a nők 23,5 százalékának tűnik izgalmasnak, a férfiaknál csak 5,3 százalék ez az arány. Utóbbiak inkább az édes hármasról álmodoznak, (55 százalék), míg ezt a nőknek csak egyharmada találja izgatónak.