Gigantikus vaginák és igényes műpéniszek a körúton

hh
2005.09.05. 18:03
Az első magyar Beate Uhse-szexbolt megnyitóján Ganxta Zolee, Harsányi Levente és Nacsa Olivér körülvett egy óriási művaginát, amit a mikroszkópos Böröczky József meleg szívvel ajánlgatott nekik, merthogy "az legalább sosem fog visszabeszélni és még a Banánhéjban sem akar majd fellépni". Megérkezett hozzánk az igényes szexbolt, ami a remények szerint a József körútról a Terézre csábítja majd az igényesebb vásárlóréteget.

Uhse a nagy forradalmár

Klikk!

Beate Uhse 1917-ben született, 2001-ben hunyt el, és ez idő alatt felépítette a világ egyik legnagyobb szexbolthálózatát, aminek legújabb leányvállalata hétfőn a Teréz körúton nyitotta meg boltját. Beate Uhse nevéhez fűződik az első szexbolt a világon, ami 1962-ben nyílt a németországi Flensburgban. Uhse a harmincas években a világ első és egyetlen női kaszkadőrpilótaként dolgozott, majd a második világháborúban a német hadsereg pilótája volt. A Luftwaffe tagjai a háború után már nem kaptak munkát pilótaként, ezért egyedi vállalkozásba fogott bele, hogy férje halála után fiát el tudja tartani. Azzal kezdte, hogy a fogamzásgátlásról szóló, saját készítésű kiadványokkal házalt. Erre a háború utáni Németországban nagy kereslet volt, hiszen sok nő maradt özvegyen, és már nem akartak több gyereket vállalni, de azért az élet nem állt meg.

Később már óvszereket és házassági tanácsadó füzeteket is árult, és ezeket postán is meg lehetett rendelni. A négyfős postai kézbesítő társaságból aztán lett egy tizennégy fős, mára pedig a világ minden táján árulnak szexuális segédeszközöket. Beate Uhse öreg korára sem lett átlagos idős néni, hetvenöt éves korában megkeresztelkedett, 1993-ban pedig Berlinben erotikus múzeumot nyitott. 1983-ban Uhse-t gyomorrákkal diagnosztizálták, de abból felgyógyult, és 2001-ben, 84 évesen tüdőgyulladásban halt meg egy svájci szanatóriumban. 1989-ben a német állam érdemkereszttel jutalmazta.

Zolee és a pisiszex

Klikk!

A történelmi kitérő után térjünk vissza a magyar valóságba a Teréz körútra. Szegény Beate Uhse biztos soha életében nem gondolta volna, hogy az ő nevét viselő boltot olyan nagy személyiségek fogják megnyitni, mint Ganxta Zolee, popzenpész és pinavadász, Nacsa Olivér, humorista és pinavadász, Harsányi Levente, műsorvezető, és Böröczky "Mikroszkóp" József, humorista és pinavadász.

Mire a díszvendégek megérkeztek, volt alkalmunk átnyálazni a kínálatot. A viccesebb termékek polcán találtam farok- illetve cicialakú levestésztát, cukorkát, sütőformát és jégkockakészítőt, és végre élőben láthattam az ehető tangát. Ezek nyilván csak annak számítanak újdonságnak, akik nem szoktak lejárni szexshopokba, de ez nem igaz Ganxta Zolee-ra. Ez abból is látszott, hogy a mi Döglegyünket kicsit sem mozgatták meg a fenékbevaló butt plugok, a kedvesünk összekötözésére szolgáló japanese sick love rope-ok, a "no mercy" women's domination kit-ek vagy az aranyos nyuszis meg egérkés férfitangák, őt a DVD-kollekció kötötte le hosszú percekre. Vitt is haza egy pisiszexes darabot, de nagyon remélem, hogy csak valamelyik haverjának szánta viccből.

Kacsaszex mehet, análfiszting undorító

A kínálat bővelkedik kevésbé elfogadható (konkrétan a hányinger kategóriába tartozó) és kedves termékekben egyaránt. Mókás például a Spartacus International Gay Guide 2005-2006 című kiadvány, ami minden homoszexuálisnak kötelező vétel, hiszen megtalálható benne a világ összes buzibárja, a melegfürdők listája és minden, ami a meleg szem-szájnak ingere. A boltban a szokásos undorítónál undorítóbb művaginákon és véreres műpéniszeken kívül találhatóak valóban igényes, mondhatni jópofa termékek is, ezek közül a Fun Factory cég játékszereit emelném ki. Teljesen jó a vibráló klasszikus sárga fürdőkacsa illetve ugyanez a kacsa szado-mazo szerkóban, vagy a kedvencem, a vakond-vibrátor és a gyertyában álló fóka-vibrátor, ami bekapcsolva a farkával körözve izgatja a női szemérmet.

A magyar üzlet tulajdonosa, Orbán Péter szerint a bolt azért jelent áttörést az itthoni szexboltpiacon, mert ez az első szexshop, ami nem egy József körúti, "húgyszagú" pincehelyiségben található, hanem egy szerinte igényesen kialakított, felszíni boltban, viszonylag frekventált helyen (a Nyugati mellett). Az ünnepélyes megnyitó műsorvezetője, Rábaközi Andrea modell nem sokat beszélt, de az legalább hiteles volt: olcsó sztriptíztáncosnőnek öltözve elmondta, hogy a magyarországi szexuális és öltözködési kultúra hagy némi kívánni valót maga után. Szerinte ez a bolt hiánypótló, szerintem meg terhespornóra és análfisztingtől tíz centi átmérőjűre tágult végbélnyílásokra akkor se legyen igény, bármennyi spotlámpát is raknak fölé.

Illetve még azt is szeretnénk tudni, hogy hogyan fogja az üzlet az igényes magyar közönséget diszkréten kiszolgálni, ha egyszer szinte semmire nincs ráírva magyarul, hogy micsoda.

Szexkabaré

Klikk!

A díszvendégek kicsit sem jöttek zavarba a sok meztelen nemi szerv láttára, valószínűleg nem is véletlenül őket hívták, és arra gyanakszunk, hogy azért vállalták, hogy az arcukat adják az igényes szexbolthoz, mert cserébe majd olcsóbban vásárolhatnak onnan. Ganxta Zolee elmondta, hogy eddig a Hegedűs Gyula utcai szexboltot látogatta, de onnan már az összes pornófilmet kikölcsönözte, úgyhogy örül hogy megnyílt ez. Harsányi Levente nem nyilatkozott bővebben, csak annyit árult el, hogy ő Ganxta Zolee videói közül szokott kölcsönözgetni. Ganxta Zolee sokat időzött a DVD-polc előtt, közben olyan örök érvényű mondatok hagyták el ajkát, mint hogy "Rocco a király!" vagy hogy "Ez a bolt uncsi". Nem mertem belegondolni, hogy mihez lehet vajon szokva.

Eközben Nacsa Olivér nyugodtan lapozgatta a Private-füzetek egyik számát, néha elmosolyodott egy kicsit, de őt a helyszín közel sem hozta annyira lázba, mint Böröczky József humoristát. A Mikroszkóp Színpad oszlopos tagja Bill Clinton hangján elmondta, hogy már alig várja az Operaház újdonsült menedzsmentjétől a felkéréseket, és hogy Zolee-nak és Nacsának nagyon ajánlja a "műpinát", mert az legalább nem beszél vissza, és a Banánhéjban sem akar majd szerepelni. Ezután Nacsa Olivér Lothar Matthäus bőrébe bújt, és Harsányi Levente egy lila műpénisszel készített vele kabaréinterjút, hát mondanom sem kell, mindannyian nagyon jól szórakoztunk. A fájdalmasan humoros Böröczky végül még tett rá egy lapáttal, és az "Éljen a pina és az üzlet!" felkiáltással búcsúztatta a megnyitót. Fujj.