horoszkóp

Monique Covet spriccparti háziasszonya lesz

2007.04.02. 18:30
A pornódíva animátorként lelkesíti a nyilvános szexre vállalkozó férfiakat, de ha megtetszik neki valaki a jelentkezők közül, személyesen szopja le a kulturáltan szórakozó közönség előtt. Monique számára ez csak kis kitérő, a továbbiakban az üzleti életben szeretne boldogulni: egy kelet-európai internetes pornóbirodalmat igazgat majd.

Bevállalós fickó és minden vágya, hogy Monique Covet szájába élvezzen? Itt a lehetőség! Április 12-én éjjel bármi megtörténhet a második budapesti spriccpartin, ahol Monique háziasszonyi szerepben tűnik fel. A pornószínésznő konferálja, moderálja és verbálisan irányítja a várhatóan forró hangulatú eseményt. Nem csinál titkot belőle: ha kedvére való férfit lát, nem fogja megtartóztatni magát és csatlakozik a színpadon tevékenykedő lányokhoz.

Monique hangulatot teremt a szopatáshoz

Az események forgatókönyve megegyezik az első spriccparti történéseivel: két-három hölgy - a szervezők szerint kedvtelésből, saját örömükre - orálisan kielégíti a vállalkozó kedvű férfiakat, akik testükre, arcukra, szájukba élveznek. Könnyen lehetséges, hogy 50-100 férfit is leszopnak az este folyamán. Az eseményeket kulturáltan szórakozó közönség kíséri figyelemmel, de közülük is bárki csatlakozhat az interaktív show-hoz.

Monique kezében mikrofon biztosan lesz: animátorként segít jó hangulatba hozni az orális exhibicionista örömökre vágyó férfiakat, hasznos tanácsokkal látva el őket.

Monique formában, képek!

Olyan lesz, mint egy pornóforgatás - ígéri Covet, aki maga is több pornófilmet rendezett már, és a továbbiakban a kamera innenső oldaláról szeretne tevékenykedni a szakmában. "Aki engem ismer, tudja: semmi kétség, lazább lesz mindenki; én is elég lazán kezelem a szexszel kapcsolatos kérdéseket" - bizonygatta a művésznő.

Monique is szop, ha kedve lesz

Bőréből kibújni azonban nem tud: Monique biztos benne, hogy a legjobb barátnőjével csókolózni fog a pódiumon. Ha pedig olyan férfi merészkedik a szopásra várók sorába, aki megtetszik neki, lehetséges, hogy személyesen mentesíti a színpadon szorgoskodó lányokat a feladat alól.

Egy biztos, a leendő partnernek idősebbnek kell lennie Monique-nál. Nem baj ha nem átlagon felüli a farka, de Covet előrebocsátotta, hogy nem hoz magával nagyítót. - A legfontosabb a kisugárzás - zárta rövidre elvárásait.

Az est vendége lesz Teresa Orlovski exszerelme, Hans Moser pornómágnás, aki Monique-ot kíséri el a spriccparti helyszínére. Ő nem azért érkezik Budapestre, hogy leszopassa magát, hanem hogy üzletet kössön Covet-vel.

Regionális igazgatónak készül

Monique ugyanis tervei szerint az üzleti életben folytatja pályafutását, az internetes pornó világában kíván elmélyülni. Rajongói még ne kezdjék felvágni ereiket: a pornószínésznő modellként továbbra is feltűnik majd a világhálón, méghozzá lányok társaságában, miközben Hans Moser internetes pornóbirodalmának kelet-európai részlegét igazgatja majd.

Új elfoglaltsága mellett várhatóan arra is jut ideje, hogy állandó háziasszonya legyen a spriccpartinak, ha április 12-én jól sülnek el a dolgok. Monique azt mondja, tudja, mire vállalkozik. A spriccpartinak ugyanis világszerte nagy hagyománya van. Covet szeretné, ha nálunk is ugyanolyan elfogadott szabadidős program lenne, mint külföldön.