horoszkóp

Elcseszett punciplasztika miatt perlik a vagina Picassóját

2009.03.16. 19:05
Huszonötezer dollárra perli egyik volt páciense a Dr. 90210 című amerikai plasztikai valóságshow egyik orvosát. A hölgy állítása szerint Dr. David Matlock maradandó károkat okozott hüvelyében egy puncifiatalító beavatkozás során. A világhírű sebészt szakmai körökben is sorra éri a kritika: szégyenteljesnek titulálják, mert kihasználja a nők komplexusait, és legújabb találmányát, az orgazmusinjekciót is körberöhögik.

Rosszul sikerült puncifiatalítása miatt perli egyik volt páciense a Dr. 90210 című amerikai plasztikai valóságshow egyik orvosát. A TMZ híre nem terjed ki arra, hogy a "vagina Picassojaként" emlegetett Dr. David Matlock pontosan milyen kárt tett a Patricia D'Edgido hüvelyében, az viszont bizonyos, hogy a 2007-ben elkövetett csúfúl végződő beavatkozás miatt a hölgy 25 000 dolláros fájdalomdíjat követel.

Dr. Matlock, aki a műtét helyszínének, a Los Angeles-i Lézeres Hüvelyfiatalító Intézetnek (Laser Vaginal Rejuvenation Institute) az alapítója, és a leghíresebb szakembere a legújabb divatőrületnek, egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

Az orvost egyébként az elmúlt évek során több támadás is érte, sok hozzáértő ugyanis azon a véleményen van, hogy a hüvely átszabása folyamán olyan érzőidegek sérülhetnek meg, aminek eredményeképp csökken az erogén zónák területe, így a várt hatás elmaradhat, sőt, még rosszabbodhat is a helyzet. A British Medical Journal című szaklap korábbi cikkében londoni nőgyógyászok nem csak a hüvely, de a szeméremajkak ellen elkövetett sebészeti merényletet is bírálták, és egyszerűen szégyenteljesnek nevezték azokat az orvosokat, akik kihasználják a nők komplexusait .

Jenna Jameson

Dr. Matlockot természetesen a legkevésbé sem zavarja kollégái lesújtó véleménye, sőt, büszke arra, hogy az őt megkereső, szexújságokat lobogtató nők szeméremtestéből pont olyat varázsol, amilyenek a képeken látható pornósztárok munkaeszköze. Persze Jenna Jameson elbaltázott puncija óta tudjuk, hogy a kemény iparban dolgozó lányok élete sem fenékig tejfel: az amerikai pornó királynő két évvel ezelőtti plasztikai műtétje akár a karrierjébe is kerülhetett volna.

A beperelt sebész-nőgyógyász Amerikán túl már az Egyesült Királyságban is köztudatba robbant: az ő nevéhez fűződik ugyanis a britek által tavaly közkedveltté vált orgazmusinjekció is. A korszakalkotónak mondott beavatkozás során különleges kollagént fecskendeznek a G-pontba, amitől az akár többszörösére is megduzzad és érzékennyé válik, így fokozva a szexuális vágyat és kielégülést. Dr. Matlock szerint betegei hihetetlen változásról számoltak be: volt, aki egy rázósabb úton élvezett el vezetés közben. Szakmai körökben viszont ezzel a találmányával sem okozott osztatlan sikert, a legtöbben ugyanis úgy vélik, hogy a G-pont láthatatlan, ráadásul nem is minden nő rendelkezik vele, így nem is tudhatja az orvos, hova kell beadni a csodaszert.