horoszkóp

Venus Berlin - testnedves élmény a szex városában

2008.10.24. 20:26
12. alkalommal rendezték meg Európa legnagyobb erotikus kiállítását, a Venus Berlint. A rendezvényen 380 kiállító várta a több mint 25 000 látogatót. Idén a szervezők beújítottak: külön szekciót kaptak a homoszexuális műsorok, és a fetisiszták is új színpadon élvezhették a PVC és a bőrszerkó bemutatókat. Az esemény fénypontja a Miss Venus fináléja volt, ahol kiderült, hogy a németek még mindig a szőkékre buknak.

Idén is októberben volt a legizgalmasabb Berlin - már ami az szexet illeti. Európa legnagyobb erotika kiállítása 16-án nyitotta meg kapuit és három napon keresztül fogadta a fülledt izgalomra vágyókat. A Venus Berlin immáron 12. alkalommal került megrendezésre, és ahhoz képest, hogy 1997-ben még csak 18 ország képviseltette magát, az idei rendezvényen már 38 országból több mint 380 kiállító várta a látogatókat. A Venus Berlin ezzel egy olyan sikertörténetté vált, ami vadul felülmúlta az elvárásokat: 25 000 - nél tart a látogatók száma, és ez minden évben emelkedik.

Míg az első évek folyamán a vendégek száma többségében berlini férfi volt, mára már az ország minden részéről és a határon túlról is özönlenek be az emberek a látványért és vásárlásért - és már nem csak a férfiak. A Szex városában meglehetősen sok nő lelkesedik azért, hogy felfedezhesse a legújabb irányzatokat a szexben, vagy átvizsgálhassa a frissen piacra dobott játékszereket, esetleg trendi fehérneműk között válogathasson.

Klikk!

Újításként hatott, hogy idén volt külön meleg és fétis szekció is, ahol külön színpad adott teret a PVC és bőrdivatnak, sőt, a szakmai és a közönségnek szóló kiállítók is külön teret kaptak. Az üzletembereknek kialakított rész pedig lehetőséget adott egy nyugodt és professzionális légkörre, hangos zene és zaj nélkül.

A rendezvény fénypontja a vasárnap megrendezett Miss Venus szépségverseny fináléja volt. A közönség legelőször hosszú, fekete estélyiben csodálhatta meg a hat - online módon döntőbe juttatott - hölgyet, később aztán erotikusabbá vált a színpad a zsínórtangában való fellépéstől. A zsűri végül a 25 éves, szőke Janine Breilmann-ot hozta ki győztesül 168 centijéhez társuló 90-64-85 méretekkel, akinek tökéletes alakja nem véletlen - testnevelést tanul egy főiskolán.