horoszkóp

Szexiskola: Kiverni is tudni kell

2007.05.25. 20:54
Mi a különbség a síkosítási módszerek között? Hogyan kezdjünk bele a kézimunkába? Hogyan használjuk kezünket az izgalom különböző fokain? Farokverési útmutatónk következik.

Sorozatunk első részében megosztottuk önökkel a puncinyalás művészetét. Most stílszerűen a szopás következne, de minket jobban érdekelt, hogyan elégíthetünk ki egy pasit a kezünkkel. A férfiak persze profik ebben, így nehéz nekik megfelelni. De talán mégis jobb, ha az embert a partnere veszi kezelésbe. A Sex Tutor néhány jó tanácsa segít, hogy elsajátítsuk a farokverés művészetét. Persze, nem árt gyakorolni is.

Síkosan jó

A sikosítás rejtélye
Pedro nevű kedves olvasónk megosztotta velünk, miért is helyez a Sex Tutor ekkora hangsúlyt a síkosításra. Amerikában ugyanis sokkal elterjedtebb a körülmetélés, mint hazánkban, így nem nélkülözhető a síkosítók használata sem. A magyar pasiknak viszont nincs feltétlenül szüksége az olajos-vizes segédeszközökre.

Mielőtt rávetnénk magunkat partnerünk péniszére, mindig használjunk síkosítót. Ez lehet boltban kapható, olajos vagy víz alapú készítmény, de használhatjuk a saját nyálunkat is. Fontos szem előtt tartani, hogy a pasik nem gerjednek a gyümölcsös vagy virágos testápolókra, síkosítókra. Maximum elviselik a nők kedvéért. A természetes, egyszerű illatok; az való nekik.

Minden síkosítási lehetőségnek megvan a maga előnye. Az olajos anyagok tökéletesek a finom cirógatáshoz, kellemes tapintást biztosítanak, és minél jobban dörzsöljük a másik bőrét, annál forróbbá válnak a kezünk alatt. A víz alapú síkosítók bírják a legjobban az iramot, viszont gyorsan száradnak, így sűrűn kell őket pótolni. Ezt persze megúszhatjuk azzal, ha már a kezdetekkor nyakon öntjük vele párunk ékességét. A legegyszerűbb, legelemibb, legtermészetesebb módszer a saját nyálunk használata. Ez a nyers megoldás akár önmagában is izgató lehet.

Foglaljuk el a pozíciót

Fektesse a férfit a hátára, engedje, hogy ellazuljon, pihenjen, becsukja a szemét, hiszen nincs most semmi dolga. Csak az, hogy élvezzen. A nőnek leginkább a férfi két lába közé érdemes helyezkednie, itt ugyanis a herékhez és a farokhoz egyaránt könnyen hozzá lehet férni. Fontos, hogy mindkét kéz síkos legyen, amikor a nő belekezd a játékba. Egyik kéz a pénisz felső részén, a makkon legyen, a másikkal pedig óvatosan vegye kézbe a golyókat. Kezdődhet a gyönyör.

Bevezetésként lehet egy kicsit játszani a pénisz érzékeny hegyével. Simogatni, dörzsölgetni, követni a vonalait. Aztán a kezét óvatosan és finoman húzogassa fel és le. Oldalirányba nem érdemes próbálkozni. Sem rángatni. Az ugyanis nem sokat ér. A heréket mindeközben lágyan dörzsölgessék. Fontos szabály, hogy nem szabad megtörni a kialakított ritmust, ez félbeszakítja a gyönyör hullámát, elrontja a hangulatot és késlelteti a végkifejletet.

Kézből kézbe

A pénisz gyengéd babusgatását az első hangos nyögésekig kell folytatni. Mikor partnerünk hangjával és testével is kifejezi, mennyire élvezi a kényeztetést, a következő sebességbe kapcsolhatunk. Most már mindkét kézzel a dákót fogjuk, míg egyik kezünket a tövéig lehúzzuk, addig a másikkal fönt fogunk rá. Aztán fordítva. És megint. Ezt ismételjük 4-5 alkalommal, majd változtatunk az irányon. Most felfelé húzzuk és a másik kezünkkel aláfogunk. Addig cserélgetjük az irányokat, míg a férfi légzése gyorsabbá, mozdulatai hevesebbé válnak, golyói pedig feszesen megemelkednek.

A csúcspont

Az orgazmushoz közeledve visszatérünk az egykezes megoldásra. Föl-le. Föl-le. Gyorsabban. Szorosabban. Erősebben. A herezacskót a másik kezünkkel finoman húzogassuk el a testtől, amíg partnerünk görcsös remegéssel a levegőbe nem lövelli a spermáját. Ha majd újra kap levegőt, meg fogja nekünk köszönni.

Önnek van jó technikája?
Ha van olyan tutibiztos orális vagy manuális módszere partnere kielégítésére, ami eddig mindig bejött, (és amit meg akarna osztani másokkal) kattintson a cím alatt a Freyja névre és írja meg nekünk. A legérdekesebb írásokat szívesen közöljük olvasóink és magunk okulására.