horoszkóp

Vízbe dőlt a pornósok hajója

2007.08.29. 16:55
Pornószínésznők indultak a hétvégi Tecon-Sony Kupán, a kétnapos balatoni vitorlásversenyen. Bár helyezést nem értek el a lányok, legalább melleiket megmutatták.

Pornós csajok szálltak versenybe a hétvégén a balatoni Tecon-Sony Kupán. Az Erotika Parádé négyfős lánycsapata és kapitányuk, a Győzike kamunőjét is foglalkoztató Tomor András Balatonfüredről rajtolt szombaton az egyik legnagyobb balatoni vitorlás kupán. "Sajnos, csak a mezőny hátsó részébe tudtuk felvitorlázni magunkat, szóval úgy tűnik, még van mit gyakorolni. Még szerencse, hogy a lányok erotikában sokkal, de sokkal jobban teljesitenek" - mondta Tomor András, majd azt is megjegyezte, hogy a lányok mostantól inkább a jövő heti parádéra edzenek.

Nikol, Virgilia, Cony Ferrara és Móni

A rózsaszín pöttyös fürdőruha felsőben vízre szálló Nikolnak ez volt az első hajós élménye. "Nagyon tetszett a vitorlázás, egyszerűen jó a feelingje. Élvezetes, megnyugtató érzés, ahogy a hajó siklik a vizen." A hostessként is dolgozó táncoslány elmondta, hogy a versenyt is komolyan vették, de leginkább az új élmények ragadták meg, főleg az, amikor a "vitorlába belekapott a szél, és a hajó a vízbe dőlt."