horoszkóp

A legforróbb magyar exportcikk: melegpornós hármasikrek

2008.07.30. 20:45
Bár angol-olasz hibrid művésznevet választottak, nem titkolják magyar származásukat a Visconti fivérek. Sőt, a "világ első meleg hármasikrei" mint "Magyarország legforróbb exportcikke" hirdetik magukat, hiszen a szexiparban a kelet-európai származás távolról sem kínos, sőt, egzotikusan és izgalmasan cseng. Már a wikipedia is jegyzi őket, exkluzív szerződésük van egy stúdióval, rajongótáboruk pedig folyamatosan nő a myspace-en. Ezúton üdvözöljük Jasont, Jimmy-t és Joey-t!

Természetes adottságok: 3 iker, 19 év, 20 centi

A magyar melegpornós hármasikreknek már wikipedia-oldala is van, amely szerint a fiúk péniszének mérete - fejenként, azaz péniszenként - 20x15 cm. Ezt nyilván nem téglalap alakban kell elképzelni, hanem a 20 centi a hosszat, a 15 a kerületet (vastagságot) jelenti. A pornószempontból központi testrész méreténél is előnyösebb adottsága a három testvérnek, hogy egypetéjű ikrek, azaz három teljesen azonos ifjú daliáról van szó. Életkoruk is csak 19 év. A fiatalságot és az ikertematikát igencsak kedvelő pornóipar legvadabb álmait váltják ők valóra - azaz a legvadabbakat természetesen mégsem, hiszen egymással nem szexelnek, csak egyszerre, egy jelenetben.

Családban marad

A fiúk saját bevallásuk (azaz honlapjuk) szerint Budapest egy peremkerületében születtek 1989. február 26-án, és azóta is szüleikkel laknak. Azt állítják, a pornóforgatásokon és -fotózásokon is kellemes családias hangulat uralkodik, ami miatt nemhogy kényelmetlenül nem érzik magukat, Joey szerint kifejezetten "megnyugtató" ikertestvéreinek jelenléte. "Kizárt, hogy tudnám ezt nélkülük csinálni" - áll bemutatkozó interjújukban. Jó érzés, hogy velem vannak a tesóim - tódítja Jimmy. Jason pedig arról számol be, hogy Joey eleinte idegességében nem tudott a filmstáb jelenlétében ejakulálni, de testvérei "segítettek" neki, így megoldódott a probléma. Hogy pontosan hogyan is néz ki egy ilyen forgatás-fotózás, az alábbi, egyik "rajongójuk" által közzétett videóról kiderül. Aki elég figyelmesen hallgatja a felvételt, a fiúk igazi keresztneveit is megtudhatja.

A jövő az ikreké

A Visconti fivérek az első melegpornós hármasikrek. A kutatások szerint azonban az ikerszülések a modern korban - részben a mesterséges megtermékenyítési technikák miatt - egyre gyakoribbak, így várható, hogy sikereik láttán idővel vetélytársuk akad majd. Egyelőre azonban még csak nagyjából 8000 születésből egyszer jönnek világra hármasikrek. Mindenesetre a Playboy csaknem 10 évvel ezelőtt, 1998. decemberében már közölt fotókat hármasiker playmate-ekről, de ők természetesen heterók voltak és nők. Meleg viszonylatban eddig csak ikerpárról tudtunk.

Önnek melyik a kedvence?

Sokan úgy vélik, a Spice Girls annak köszönhette népszerűségét, hogy az öt lánynak külön-külön egyéniséget alakított ki a menedzsment, így a rajongók könnyebben kiválaszthatták kedvencüket. Úgy tűnik, valami ilyesmit próbálnak bevetni Viscontiék is, ami nem is olyan vad ötlet, hiszen a Spice Girls is roppant népszerű volt a melegek körében. Miért ne jönne be ugyanez a trükk pornósztár-trióval is? Mindenesetre a hármasikrek közül az egyik punktarajos, ő Jimmy, a deszkás, extrémsport-kedvelő. Két testvére - különösen meztelenül - az azonos frizura miatt egyszerűen megkülönböztethetetlen egymástól, mindenesetre közülük Jason autószerelő, Joey pedig táncos-művészlélek. Az utóbbinak ajánljuk, hogy növessze meg a haját, míg Jason maradjon férfiasan rövid hajú, és frappánsabb lesz a leosztás, mint a Village People felállása. Ez esetben a popkarriert sem zárjuk ki.