horoszkóp

Amatőr férfisztriptíztől vadulnak a nők

2004.07.02. 10:55
A csinos Misty Nicole dögös külsővel, erotikusan búgó hanggal veszi rá a szórakozóhelyek férfivendégeit, hogy szabaduljanak meg felesleges ruhadarabjaiktól, az elbűvölt pasik pedig különböző mutatványokkal is hajlandóak produkálni magukat neki - és a kamerájának. Nicole ugyanis a nagy sikerű Megvadult csajok című sorozat férfi-verzióját forgatja.
"Levenné a ruháit ennek a hölgynek a kedvéért?" - részeg amerikai egyetemisták tucatjai engedtek a kérésnek és vetkőztek neki, mindezt a kamera előtt. Most a világ legelső Megvadult srácok filmjének szereplőiként láthatják magukat viszont.

A július 13-án a boltokba kerülő videón a producer, Misty Nicole csábos külsejével és szexi hangjával nem csak kibűvöli a pasikat a ruhájukból, de olyan produkciókra is ráveszi őket, amiket azok valószínűleg már bánnak azóta. "Olyasmi ez, mint a Jackass, csak épp pucér pasikkal" - állítja a 24 éves Nicole. "Csak meg kell találjam a leglököttebb társaságot, és lefilmeznem őket."

A férfisztriptíz, mint új kulturális jelenség

A "Megvadult srácok" a női verziója az évek óta óriási sikerrel futó, már százmillió dolláros nagyságrendben eladott "Megvadult csajok" című DVD-sorozatnak, amelyben kollegista lányok mutatják meg a mellüket a kamerának és csókolóznak egymással részegen - a férfiak pedig bármennyit képesek kifizetni, csak hogy láthassák.

A Megvadult csajok sorozat producere, Joe Francis reményei szerint jó bevételt jelenthet ez az új kulturális jelenség. "Hét éve indult a Megvadult csajok sorozatunk, az emberek azóta kérdezgetik, miért nincs Megvadult srácok?" - mondta el a producer a The Post-nak. "Mindig is tudtam, hogy van rá piaci igény, egyszerűen csak nem volt kedvem pucér pasik filmjeivel veszkődni. Szerencsére múlt évben végre összeállt egy olyan csapat, akikben megbízom, és ők elvégzik a gyártási, marketing- és terjesztési munkálatokat az elejétől a végéig."

De mit láthatunk a filmen?

Amikor Nicole, az új sorozat háziasszonya először hallott róla, hogy a Megvadult csajok sorozat készülő férfi-verziójához producert keresnek, azonnal tudta, hogy ez egy nagy lehetőség számára. Az egykori pincérnő három másik lány segítségével a Megvadult srácok sorozatot reklámozó táblákat helyezett el felkapott éjszakai klubok elé, majd bevetette a szokott módszert: flörtölni kezdett a férfiakkal és hízelgéssel vette rá őket a szereplésre. A lányok ugyanis nem elégedtek meg annyival, hogy magukra vonják alanyaik figyelmét: különböző produkciókat is kértek a fiúktól, akik nemcsak levetkőztek, de cigánykereket vetettek, lementek hídba, sőt akár spárgáztak is a kedvükért.

A munka egyetlen hátulütője, hogy gyakran randizni hívják, számol be tapasztalatairól Nicole. "Ez volt a munkám legkellemetlenebb része. Természetesen a dolog önmagában hízelgő, de amikor már ezredszer történik, inkább idegesítő kezd lenni."

Heves fogadtatás

A Post által szponzorált zártkörű vetítésen tucatnyi nő sikoltozott, nevetett, vagy takarta el a szemét a srácok produkcióit látva, de nem mindenkinek jött be az élmény. Mindy Lyons, 26 éves tévé-producer például egyenesen megkövült a döbbenettől: "Ez egy külön szociológiai tanulmányt érdemelne! Miért tartja jó ötletnek valaki, hogy a szőrős fenekét mutogassa, mikor egyáltalán nem jó pasi az illető?!"

Bill Horn, a gyártó cég kommunikációs igazgatója azonban úgy gondolja, hogy az új szériával elsősorban a szórakoztatás volt a céljuk, nem pedig a vágy felkeltése. "A fiatal nők máshogy állnak a szexhez: sokkal nyitottabbak és játékosabbak. Ők már a Vad lányok-érában nőttek fel, úgyhogy ami a pasiknak bejött, arra ők is vevők."

Ezzel Sasha Ellard, 30 éves pincérnő is egyetért: "Nekem igazán tetszett! A nők miért kukkolhatnának néha a pasik ruhája alá? Hát nem ezért járnak edzőterembe, és gyúrják ki magukat a srácok? Mindenkire ráfér néha egy kis agyeldobás!"