horoszkóp

Egy zombi csak a farkát vesztheti

2007.11.03. 21:30
Gondolta volna, hogy az élet és a halál között is van szex? Pedig igen. A zombik ráadásul elég aktívak. Persze, csak ha megvan az összes szükséges testrészük.

A napokban megdöbbentő lelet került szerkesztőségünkhöz. Egy dokumentumfilm a zombik szexuális életéről. Sajnos a filmnek csak az eleje és a vége maradt ép, de Dr. Dung Sámuel, szerkesztőségünk mindent látó legye segítségével megfejtettük a felvétel lényegi részét is. Ezért hálás köszönet illeti, ugyanis mi, humanoid halandók, nem bírtunk megbírkózni ezzel a feladattal:

A film sokkoló képeit nem könnyű írásban visszaadni, így csak a legfontosabb momentumokat emeljük ki, hogy ön is beleláthasson, milyen egy zombi szexuális élete.

Péniszre vigyázni

Az első és legfontosabb feladata egy hím zombinak, hogy ne veszítse el a péniszét. Ahogy ugyanis minden egyéb testrész, a fallosz is könnyen a rothadás áldozatává válhat. Jobb, ha nem rángatják nagyon, mert könnyen leeshet. Ha valamely egyed mégis elveszít magából egy darabkát, például az egyik herét, általában megpróbálja visszaragasztani. Több-kevesebb sikerrel.

A rángatáson kívül a durva mozdulatokkal és a harapással is vigyázni kell, egyrészt mert a partner szexuális vágya könnyen átcsaphat mohó éhségbe, másrészt a fent említett bomlási folyamatok miatt a zombi könnyen válik meg testrészeitől.

Bomlásnak indult szex

A zombietikett szerint, ha az élőhalott manuálisan ingerli partnerét, akkor illendő a saját kezét használni a feladathoz, és nem egy áldozatról letépett végtagot, vagy egy pestisjárványból rámaradt kezet. A saját leesett végtag használata még belefér.

A kézimunka mellett az orális szex is nagy kihívás egy zombi számára. Különösen, ha a rothadás késői stádiumában van az illető, ugyanis a szopás rengeteg fizikai roncsolódással járhat. A száj és a nyak ismétlődő mozgásától könnyen leválhat az állkapocs, vagy felismerhetetlenségig lekophat a pénisz. Ráadásul ez az orális szex dolog zombiéknál roppant büdös.

Ha genitália-leválások nélkül túljutnak az előjátékon, még mindig figyelni kell rá, nehogy beragadjanak egy szűk nyílásba. Ilyenkor mindig síkosítót használnak, hogy el ne veszítsék ujjukat, kezüket, vagy nemi szervüket. A legjobb síkosító pedig nem más, mint az agy. Amellett, hogy finom és minden elemi táplálékot tartalmaz a zombik számára, remekül készíti elő a terepet maszturbáláshoz és dugáshoz.

A zombilét egyik nagy előnye, hogy olyan szexuális aktusok is lehetővé válnak, amelyek korábban extrémnek, erőszakosnak, gusztustalannak és perverznek tűntek. Ilyen például a koponyadugás. Ebben az esetben előnyös, ha a zombi csajnak már elve hiányzik egy szemgolyója. Ha mégsem, egyszerűen ki kell tépni. A szadomazóra bukók azonban rosszul jártak. A zombiknak ugyanis nincsenek fájdalom-receptoraik, így húsig (vagy mi a szöszig) korbácsolhatók. A fojtogatással, vagdosással sem lehet érzéseket kiváltani, de információink szerint az égetés néha bejön.

Hogy miért jó mégis a zombiszex? Nem kell védekezni. A zombik ugyanis nem képesek szexuális úton szaporodni, így a nem kívánt terhesség kizárva. Mivel eleve nincsenek jó bőrben, nem kell félniük a nemi betegségektől sem. Néhányan azt gondolják, a HIV terjedhet a zombik között, de kit érdekel? Ők már halottak.

Az egyetlen túlélő

Hosszas keresést követően megtaláltuk a dokumentumfilm egyik operatőrét, aki jobb farpofáját vesztette el egy zombinővel megélt szexuális aktus alatt.

Ön hogyhogy nem vált zombivá?

Szerencsémre az az átkozott félhalott szuka még az előjáték közben tépte le a fenekemet, így időben felocsúdtam, és a lángvágómat bevetve el tudtam menekülni a helyszínről. Ha harapott volna, már én is bezombultam volna. Érti? [nevetése köhögésbe fullad]

Ön szerint miért a fenekét választotta?

Ez a legfinomabb testrészem.

Mégis hogyan került forgatócsoportjuk szexuális kapcsolatba ezekkel a teremtményekkel?

Már hetek óta forgattuk a filmet. Ki voltunk éhezve. A kollégáim mind arról álmodoztak, hogy egyszer két nővel dughassanak egyszerre. Mivel a zombi csajok csoportban járnak, ezt nem volt nehéz megvalósítani.

Mit tanácsolna azoknak, akik zombikra gerjednek?

Hát, aki zombikkal dugna az vagy nekrofíl vagy az ítélőképessége csökkent súlyosan. Ha mégis akad ilyen ember, annak csak egyet tanácsolhatok: ne engedjen a kísértésnek! A zombik durván nyomulnak, és nem fogadnak el nemleges választ. Ne tévessze meg önöket a behízelgő rothadásuk, csak lédús húsra és agyra vágynak.

Úgy érti, a párválasztásban náluk fontos szempont az intelligencia?

Nem. Nem intelligencia kell nekik, hanem szó szerint az agyat akarják. Megenni.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft