Répás Lajos, a Miss Hungary versenyszervezőjének a neve is felmerült a Ricardo Soli-féle emberkereskedelem ügyében. Az üzletember irodáját tizenhárman szállták meg, és a nemzetközi elfogatóparancsot lobogtatva Franciaországba szállították. Soli azóta is fogdában van, Répásit viszont elengedték. A juj.hu stábjának többek között arról is beszélt, hogy a filmforgatáshoz hasonló elfogása szerinte összefügg az eltűnt - és azóta halva talált - francia diáklány ügyével.

A Nemzeti Nyomozó Iroda januárban kiadatási őrizetbe helyezte a pornóvilágban csak szexkeresztapaként emlegetett Ricardo Solit, és emberkereskedelem vádjával pár nap múlva Franciaországba szállították. Boróka Balls volt menedzsere mellett az ügyben felmerült egy másik magyar neve is: később kiderült, a francia rendőrség Répás Lajost, a Miss Hungary versenyszervezőjét is magukkal vitték.

Soli később a börtönből egy szívhez szóló nyilatkozattal lepte meg a juj.hu szerkesztőségét, melyben tagadta a kurvapecérség vádját – ártatlansága mellett a francia análpápa, Pierre Woodman is nyíltan kiállt. Ennek ellenére a legfrissebb hírek szerint Soli még mindig fogdában van, Répás Lajost viszont már Magyarországon csípte el a juj.hu stábja. Bár az üzletember leginkább a nevével fémjelzett legújabb férfimagazinról szeretett volna beszélni, hamar a prostitúcióval átszőtt emberkereskedelem ügyére terelődött a szó. Répás elmondta, nem gyanúsították semmivel, és azonnal ki is engedték:

„Kivittek, és a francia hatóságok engem szabadon engedtek. Nem tartóztattak le és nem is gyanúsítottak, de meghallgattak. Elmondtam mindent, utána engem szabadon engedtek, őt sajnos nem engedték szabadon." Hozzátette, hogy azért nem akar erről beszélni, mert ez nem egy valós ügy, és szerinte felesleges elmondani olyan dolgokat, amik nem valós dolgok. „Én nem tudom, hogy ő mit csinált, én nem csináltam semmit, az biztos. El is engedtek a franciák" – ismételte önmagát.

A riporter hajthatatlanságának köszönhetően végül mégis mesélt arról a napról, amikor egyik pillanatról a másikra 13 ember 3 kamerával felszerelve megszállta az irodáját - bár azt állítja, nem azért törtek rá, hogy elvigyék. „Mintha valami filmforgatás lett volna" – emlékezett vissza Répás, és véleménye szerint előfordulhat, hogy modellügynökségét összefüggésbe hozták az akkor pár hete eltűnt francia diáklánnyal, Ophélie Bretnacher-rel kapcsolatban. „Házkutatást tartottak természetesen, mindent átkutattak, semmit nem találtak" - folytatta. „Nyilván a nemzetközi elfogatóparancs alapján ki kellett menni velük és ott tisztáznom kellett magam. Ez sikerült is egyetlen tárgyaláson, illetve egy ítélethozatal kapcsán. Az ügy természetesen nem zárult le, de engem nem tartóztattak le."

Répás többek között azt is elmondta, hogy miért merült fel a neve az ügy kapcsán: „Naponta küldünk ki külföldre lányokat egész Hawaii-tól Kínáig, Pekingig – ezzel foglalkozunk, ez a szakmánk" – magyarázta, és kiderült, hogy egy francia modellügynökség vezetője mondta be a nevét, hogy ő küldött ki hozzá lányokat. „Ami nem igaz – szögezte le. – Ezt rövid úton tisztáztam, ezért engedtek el."