8 éves lányát megerőszakolta, a 11 évest meztelenül fotózta a budapesti férfi. A nagyobb kislány egy hónap után mondta el az iskolában, mostoha apja meztelenül fotózta, húgát pedig megerőszakolta, valamint mindkettőjüket megfenyegette, megveri őket, ha bárkinek is szólnak. A rendőrség szerint a gyors eredmény az iskolának és a gyermekvédelmiseknek köszönhető.

Hat óra alatt rács mögé került az a férfi, aki nevelt kislányait heteken át szexuálisan zaklatta budapesti, XVIII. kerületi albérletükben. A férfi 11 éves nevelt lányát meztelenül fotózta és szexuálisan zaklatta, illetve másik, 8 éves nevelt lányát meg is erőszakolta.A 11 éves kislány csaknem egy hónapig tűrte, hogy a férfi molesztálja őt és három évvel fiatalabb húgát, végül április végén elmesélte osztálytársainak, mi történt velük. Később osztályfőnökének, az igazgatónak, majd a rendőröknek és különböző szakembereknek is megerősítette állításait. A kisebbik lány szintén elmesélte a vele történteket, a szakemberek szerint a gyerekek igazat mondanak.

A férfit azóta már előzetes letartóztatásba vették, szemérem elleni erőszakkal és erőszakos közösüléssel gyanúsítják. Azt még szakértő vizsgálja, hogy a gyerekekről valóban készültek-e pornográf felvételek, mert ha igen, akkor ezért is felelnie kell a nevelőszülőnek. A bűncselekményeket egyenként is 5-10 év börtönnel bünteti a törvény.

A rendőrség szerint a férfi gyors kézrekerítése annak köszönhető, hogy kitűnően működtek az információs csatornák az iskolán belül, az iskola és a gyermekvédelmi szervek, valamint a rendőrség között is. A kislány kitörése után hat órával a pedofil nevelőapa már rács mögött volt és megkezdődött a kihallgatása.

A gyerekeket elvették a szülőktől, noha ők és az apa is azt állítja, hogy az anya semmit nem tudott a bűncselekményekről. A nő állítólag vagy aludt éppen, vagy nem volt otthon, amikor a férfi molesztálta nevelt gyerekeit. A lányok elmondták, hogy nevelőapjuk veréssel és fenyegetéssel vette rá őket, hogy ne beszéljenek arról, mik történnek otthon.