Szeptemberben ismét elstartol a fehérneműs amerikai focilbajnokság, tíz bugyiban, melltartóban és harisnyakötőben küzdő lánycsapattal. Az érdeklődők 20 héten keresztül követhetik nyomon a válogatón túljutó lányok vetődéseit, egymásnak rontásait és a győzelem hevében véghezvitt lelkes ugrálásukat.

Ebben az évben is megrendezik a Lingerie Football League, azaz a fehérneműben amerikai focit játszó dúskeblű lányok bajnokságát. Idén is válogatáson dől el, ki juthat be a 10 csapatba és kié lehet az álomkarrier: vagyis egy stadionnyi nyálát csorgató férfi előtti szereplés, melltartóban, csapattól függően csipkés bugyiban és kötelezően mély dekoltázzsal.

Persze a lányok nagy része egyáltalán nem érzi derogálónak ezt az egyértelműséget, a legtöbben a pénz miatt jelentkeznek, és nem kis meglepetésünkre a tavalyi idényben többen elakadtak, amikor azt kérdezte meg tőlük naivan a riporter: melyik poszton játszol.

A következő idény 2009 szeptemberében startol Chicagóban, és a lányok országszerte játszanak majd. Jelenleg a felkészítés és a válogatás zajlik, és a New York Majesty csapatának válogatóján készült képek alapján úgy tűnik, a sminkelés mellett az edzést is komolyan veszik a jelentkezők. Erre a legjobb példa Anika Edwards esete, aki az AFP értesülései szerint fejsérülést szerzett gyakorlás közben.

A Lingerie Football League egy bemutató mérkőzésből alakult, a 2004-es Super Bowl idején. A liga először négy csapattal indult, majd 2008-ban reality showként funkcionáltak már 8 együttessel, melyekben már akkor is igen nagy volt a Playboyban szereplő lányok sűrűsége.