Megfojtotta és felgyújtotta barátnőjét a főnök miatt elhagyott férfi

2009.06.09. 12:06 Módosítva: 2009.06.09. 14:44
Kirsty Wilson össze akart költözni főnökével, ezért el akarta adni élettársával közös házukat. A megcsalt férfi először vissza akarta hódítani, amikor a nő közölte, elmegy egy partira és együtt tölti az éjszakát a szeretőjével, Alan Jermey megfojtotta az asszonyt, és a gyilkosság nyomait úgy akarta eltüntetni, hogy felgyújtotta a holttestet. Ezután a lángok elől a tetőre menekült két közös gyerekükkel.

Kirsty Wilsont megfojtotta és felgyújtotta élettársa, miután a nő megmondta neki, elhagyja őt nős főnöke kedvéért, írja a Daily Mail. Alan Jermey a nőt az az angliai Wokingben található négyszobás lakásukban gyújtotta fel, majd kihívta a tűzoltókat, és kimászott a tetőre két gyerekükkel.

Nem zavarta élettársa eltűnése

A férfi a tűzoltók kiérkezése után pár perccel említette meg, nem tudja merre van az élettársa, és a szemtanúk szerint nem izgatta magát különösen a nő eltűnése miatt. Jermey azt állította, azért nem ment vissza megkeresni a nőt, mert tömény fekete füst gomolygott a házban, pedig valójában egyáltalán nem voltak akkora lángok, hogy ez igaz lehessen, ráadásul a tűzoltók is maszk nélkül mentek be a kigyulladt házba.

Kirsty Wilson
Kirsty Wilson

Kirsty Wilson az ügyész elmondása szerint népszerű volt, és anyaként is remekül megállta a helyét. Kapcsolata főnökével, a helyi Mercedes-garázs ügyvezető igazgatójával, Simon Goddarddal egy éve tartott, 2008 tavaszától már közösen kezdték el tervezgetni életüket. Goddard még áprilisban elhagyta feleségét, Wilson pedig májusban mondta meg élettársának, vége köztük mindennek és össze fognak költözni szeretőjével. Az asszony állítólag attól félt, a férfi valami őrültséget fog csinálni, miután elmondta neki, elhagyja őt a főnökéért.

Jermey először hűvösen fogadta, hogy kapcsolatuk tönkrement, és akkor sem akadt ki, amikor a nő elmondta, el kell adniuk közös házukat. A férfi dühkitörés helyett inkább megpróbálta visszaszerezni a nőt, korán hazament munka után, vacsorát főzött neki, szerelmes leveleket írt, és azt kérte, a gyerekek miatt ügyeljenek a látszatra, vagyis továbbra is aludjanak egy ágyban.

Együtt akarta tölteni az estét szeretőjével

Az első intő jel az volt, amikor egy este a nő négykézláb mászkálva talált rá Jermey-re, miközben éppen az ő mobiltelefonjából törölgette ki az üzeneteket. Az ügyész szerint két oka lehetett annak, hogy Jermey megölte élettársát. Az egyik, hogy másnap hirdették volna meg lakásukat, a másik, hogy a nő el akart menni egy partira Goddarddal, és vele is akarta tölteni az éjszakát.

A férfi, akit a rendőrség az eset után letartóztattak, azt állította, végig az emeleten aludt, és valaki más ölte meg az asszonyt. Jermey éjfél előtt hívta ki a tűzoltókat, és azt mondta az operátornak, a házban a két gyerekével volt, az élettársa a földszinten nézte a televíziót, ő pedig korábban lefeküdt aludni. Amikor a tűzoltók a helyszínre értek a férfit és a két gyerekét a ház tetején találták meg.

Nem sikerült minden nyomot eltüntetnie

A rendőrök a nyomozás során nem találtak erőszakos behatolásra utaló nyomokat, és az értékeket sem vitték el. A szakértők szerint az asszony holttestét úgy rendezték el, hogy úgy tűnjön, mintha tévét nézett volna halála előtt, a tűz előtt halott volt, mivel a tüdejében nem találtak füstöt. Az ügyész szerint a férfi azért gyújtotta fel a felesége holttestét, hogy eltüntesse a fojtogatás nyomait. Jeremy a garázsból petróleumot vitt a házba, és lelocsolta a nőt, különösen a fejét és a nyakát, aztán meggyújtotta.