A 18 éves belga lány állítása szerint csak három csillagocskát akart az arcára, a tetoválóművész azonban állítja, Kimberley Vlaeminck háromszor is elismételte, hogy 56-ot akar. A felesleges csillagok eltávolítása 9 ezer font volt, a lány 10 ezerre perli a hipnózis használatával megvádolt művészt.

A 18 éves belga Kimberley Vlaeminck a rendőrséghez fordult, miután 56 csillaggal az arcán távozott egy tetoválószalonból: fél arcát tetoválás borította, pedig állítása szerint ő csak a homlokára szeretett volna maradandó emléket. A Kortrijk nevű kisvárosban élő lány azt állítja, elaludt tetoválás közben, és csak arra ébredt fel, amikor a művész már az orrát kezdte tetoválni.

„Azt akartam, hogy három pici pontot tetováljon a homlokomra, de azt mondta, három csillag jobban mutatna. Amikor elkezdett tetoválni, nem akartam érezni a fájdalmat, ezért elaludtam, és hajnali ötkor ébredtem fel” - nyilatkozta a lány. „Arra ébredtem, hogy már az orromat kezdi tetoválni, és akkor láttam meg, mit művelt. 56 csillagot számoltam meg, nagyon ijesztő volt” - tette hozzá.

A tetoválóművész, Rouslan Toumaniantz azonban állítja, a lány akarta az 56 különböző méretű csillagot. Sőt, háromszor is elismerte a kérését, végig magánál is volt az eljárás alatt, és csak utólag, családi nyomásra állt most elő ezzel a sztorival. „Egész idő alatt ébren volt. Nem adtam neki drogokat, és nem is hipnotizáltam. Ő beleegyezett, a problémák ott kezdődtek, amikor az apja és a barátja meglátta a tetoválásokat” - nyilatkozta. „56 csillagot akart, és meg is kapta” - zárta le a témát.

A lány nem volt elégedett a végeredménnyel: „Úgy nézek ki, mint egy rohadt torzszülött” - panaszkodott az eset után. A Daily Mail értesülései szerint Vlaemincknek 9 ezer fontjába került a fölös számú csillagok eltávolíttatása egy belga klinikán, ezért 10 ezer fontnyi összegre perelte be a tetoválóművészt.

Miután a történetét több újság is megírta, a lánynak pár óra alatt több mint 3000 rajongója lett a Facebookon létrehozott fansite-ján (azóta már több mint 6 ezernél tart). Igaz, a legtöbb netes oldal, mint például a dListed, nem volt ilyen kedves: Vlamincot megválasztották a „Nap leghülyébb ribancának”.