Egy 24 éves essexi édesanya több ezer fontot költött arra, hogy minél jobban hasonlítson példaképére. Erőfeszítései nem voltak hiábavalóak, ugyanis négy ügynökség is leszerződtette, és 100 fontos óradíjjal dolgozott. Az utóbbi pár hónapban azonban Gabriele Randone többször is csalódott a hírességben, és végül úgy döntött, inkább más munkát keres magának. Sőt, külsejét is megváltoztatta, ugyanis Facebook-oldalára egyre több gyalázkodó üzenet érkezett, és párjának sem tetszett, hogy ennyire hasonlít a mostanában ismét partiállat szajhaként domborító celebre.

A 24 éves Gabriele Randone több ezer fontot költött arra, hogy minél jobban hasonlítson az éppen válófélben lévő hírességre. A befektetés megtérült, ugyanis hivatásos hasonmásként száz fontot is kapott óránként - írja a Closer. Miután azonban véget ért Peter Andre és a glammodell házassága, Jordan pedig újra főállású botrányhős lett, a 18 hónapos gyermekét 31 éves vőlegényével nevelő Randone úgy döntött, soha többet nem bújik egykori példaképe bőrébe. "Régen imádtam őt, most már azonban megvetem. Most munkanélküli vagyok, de inkább leszek árufeltöltő, mint hogy bármi közöm legyen hozzá" - nyilatkozta a lapnak adott interjújában a csalódott Randone.

Pedig az asszony igazán sokat költött arra, hogy hivatásos hasonmás váljon belőle. A mellnagyobbító műtétje nyolcezer fontba került, és havonta kétszáz fontot költött külsejére. „Imádtam a munkámat, és rengeteg felkérést kaptam. Még Németországba is meghívtak, ahol egy televíziós műsorban kellett fellépnem" – nyilatkozta a 24 éves nő, akit 2006-ban négy hasonmás-közvetítő ügynökség is leszerződtetett; mindezt FaceBook-oldalán is büszkén vállalta. „Azt a nőt testesítette meg, akivé válni szerettem volna: egy elbűvölő üzletasszonyt, aki saját erőből teremtette meg azt, amije van, ráadásul remek anya egy nagyszerű férjjel" – tette hozzá.

Többször csalódott példaképében

Lelkes rajongóként Randone egy évvel ezelőtt ellátogatott Jordan egyik könyvének bemutatójára is, ahol bizony csalódnia kellett imádata tárgyában. „Alig vártam, hogy találkozhassak vele. Amíg fotóztak bennünket, végig mosolygott, utána viszont lehervadt a mosoly az arcáról. Udvariasan viselkedett, de úgy éreztem, nem örül annak, hogy találkoztunk. A következő héten megemlített engem a rovatában, és tett egy nem túl kedves megjegyzést a fogaimmal kapcsolatban" – mesélte Randone.

A két híresség saját valóságshowja szintén sokat segített abban, hogy az ál-Jordan jobban megismerje azt az illetőt, akire annyira akart hasonlítani. „Nagyon undorítóan viselkedett Peterrel a kamerák előtt. Mindig kiabált vele. Elég nyilvánvaló volt, hogy különbnek gondolta magát nála, bár ezek a kirohanások pont őt tüntették fel rossz színben" – nyilatkozta a megvilágosodott Randone, aki egyelőre még nem tudja, hogy ezek után mivel keresi majd a kenyerét.

Megváltoztatta külsejét

A 24 éves Gabriele Randone tevékenységének népszerűsítésére létrehozott egy saját oldalt. Mint kiderült, ez nem volt annyira jó ötlet, ugyanis a valódi Jordan válásának hírére nagyon sok gyalázkodó üzenetet kapott: legtöbben arra voltak kíváncsiak, hogy miért akar úgy kinézni, mint egy szajha. "Azonnal elmentem a fodrászomhoz és megkértem, hogy vágjon nekem frufrut és fesse be a hajam vörösre. Nagyon felszabadító érzés volt. A vőlegényem is nagyon elégedett a változással, ugyanis nem igazán kedvelte, ha Jordannek öltözöm. Nem venné be a gyomrom, ha olyan valakinek a bőrébe kellene belebújnom, akit nem kedvelek. Inkább leszek szegény és boldog, mintsem gazdag és szánalmas" - nyilatkozta újonnan nyert életbölcsességgel Randone.