Nem sokkal azután, hogy gyereket szült 13 éves fiújának, másodszor is megrontás vádjával állítják bíróság elé a 20 éves Lacy Sommerst, aki azt mondja, hogy ismét terhes az azóta 14 éves fiútól. Ügyét augusztusban tárgyalják újra, most már a második terhesség miatt súlyosbított vádpontokkal. Sommers azt mondja, tudja, hogy törvényellenes az, amit tesz, de szereti gyermeke kiskamasz apját.

Kedden ismét letartóztatták a húszéves hortonville-i Lacy Sommerst, miután másodszor is teherbe esett egy 14 éves környékbeli fiútól. Sommers azt mondja, hiába tudja, hogy törvényellenes, amit tesz, szereti a fiút - írja az AP. A nőt először tavaly jelentették fel, időközben első gyereke is megszületett az akkor még csak 13 éves apától, és még le sem zárultak az első ügy tárgyalásai, mire ismét teherbe esett.

Sommers először tavaly esett teherbe a fiútól, aki akkor még csak 13 éves volt. Emiatt letartóztatták, és végül gyerekmolesztálás miatt kellett bíróság elé állnia. Októberben megszülte közös gyereküket, ekkor még bőven folyt ellene az eljárás, melynek legközelebb bírósági tárgyalása július 13-án lenne. Sommerst viszont 2009. május elsején bebörtönözték, mert ötször megszegte az előző ügyben hozott végzést, melynek értelmében nem érintkezhetne a fiúval. A letartóztatásakor Sommers azt mondta a rendőröknek, hogy ismét húsz hetes terhes a most már 14 éves fiútól.

A fiú elmondása szerint az ő házukban szexeltek általában, sokszor úgy, hogy az újszülött egy másik szobában aludt - írja a Post-Crescent. A fiú anyja a nyomozóknak beismerte, tudott a kapcsolatról, és annak ellenére nem akadályozta meg, hogy tudta, nem lenne szabad találkoznia a párnak. Emiatt az anyára is tárgyalás várhat, gondatlanság miatt.

A lány tárgyalása jövő hétfőn folytatódik, amikor ismertetik az új vádpontokat.


Nagyobb térképre váltás

Sommers esete nem egyedülálló, szinte újrajátssza a legismertebb történetet, ami a leghírhedtebb szextanárnőként ismertté vált Mary Kay Letourneauhoz köthető. A 35 éves tanárnő 1997-ben összejött az egyik 12 éves tanítványával, Vili Fualaauval, akitől teherbe is esett. Mary Kay LeTourneau ekkor még férjnél volt, akitől már volt két gyereke. Miután környezetük tudomást szerzett a viszonyról, a tanárnőnek bíróság elé kellett állnia nemi erőszak miatt, első gyerekét Fualautól is a börtönben szülte meg. Mire lezárultak a tárgyalások és a nőt elítélték, másodszorra is teherbe esett. A tanárnő elvált a férjétől, de közben - még szintén a börtönben - megszülte második lányát is fiatal tanítványától. A tanárnő mind a négy gyerekének a teljes gyámságát a volt férj kapta meg. A nő 2004-ben szabadult, Vili Fualaauval végül 2005 májusában összeházasodtak.