A legnagyobb cardiffi H&M-ben azzal szórakoztatták magukat az alkalmazottak, hogy munkaidőben a raktárban, a mosdókban, az irodákban, illetve a vásárlók szintjén élték a nemi életüket. Egyelőre nem rúgtak ki senkit sem, de a H&M azt mondja, nagyon komolyan kivizsgálják az ügyet.

"A múlt héten kiderült, hogy a cardiffi H&M alkalmazottjai munka közben rendszersen szexuális aktusokat létesítettek egymással, gyakran úgy, hogy a vevőktől alig egy méterre voltak csak. Néhány alkalmazott az irodákba, mosdókba, a raktárba és még a vásárlótérbe ment a szüneteiben, hogy ezeket a felháborító tevékenységeket folytassa" - robbantotta ki a cardiffi H&M botrányát vasárnap a Wales on Sundaynek nyilatkozó névtelen forrás.

Walesben három H&M üzemel jelenleg, Cardiffban van a legnagyobb a Capital Shopping Centerben. A női, férfi- és gyerekruhákat áruló cég most készül megnyitni a következő üzletét Walesben, ezért is kezeli a Wales Online cikke szerint különösen komolyan a mostani helyzetet.


Nagyobb térképre váltás

"A H&M vizsgálja ezeket az elfogadhatatlan feltételezéseket a cardiffi üzletünkkel kapcsolatban. Nem bocsátottuk el a cardiffi üzletünk egyetlen alkalmazottját sem, de nagyon komolyan vesszük ezeket az állításokat" - nyilatkozta a cég sajtósa a Wales on Sundaynek.

A Sky News megkereste az érintett üzlet menedzserét, de egyelőre teljes a csönd a feltételezett dugásokról. "Attól tartok, semmilyen kommentárt sem fűzhetek hozzá" – mondta a Skynak Debraként bemutatkozó üzletvezető.

Mivel valószínűleg minden érintett igyekszik majd eltitkolni, pontosan mi történhetett a cardiffi üzlet vásárlók elől elzárt részein, könnyen lehet, hogy a munka közben szexelő alkalmazottak olyan mítoszok szereplői lesznek majd, mint a Fradi-pályán orális aktusba bonyolódó fiatal pár.