Leszúrta, majd lefejezte három és fél hetes gyermekét a Texas állambeli San Antonióban élő asszony, mert egy hang erre biztatta. Állítása szerint az ördög volt. A rendőrség emberöléssel citálja bíróság elé.

A 33 éves Otty Sanchez házához vasárnap hajnali 5 órakor ért ki a rendőrség, miután egy ismeretlen kihívta őket a nő otthonához. Joe Rios, a San Antonio-i rendőrség szóvivője az Associated Press hírügynökségnek elmondta, az asszony a hivatalos szervek érkezésekor a kanapén ülve azt kiabálta: megölte a gyermekét. „Azt mondta, valaki vagy valami hatására cselekedett így. Hangokat hallott. Emiatt úgy hisszük, valamiféle mentális problémával küzd" – jegyezte meg Rios, aki később hozzátette, az asszony azt állította, az ördög vette rá, hogy lefejezze és leszúrja három és fél hetes, Scott Wesley Buchholtz-Sanchez névre keresztelt gyermekét.

A rendőrség szóvivője tudatta, Otty Sanchez házában további két, sértetlen gyermeket találtak, akikkel a történtek után szociális munkások foglalkoznak. A nyomozók két kardot és egy konyhakést foglaltak le a házban bizonyítékok gyanánt. A 33 éves nőt a történtek után a San Antonio-i University Kórházba szállították, ugyanis nemcsak gyermekét, magát is bántalmazta: több szúrást találtak a mellkasán és a gyomrán, sérülései nem életveszélyesek. Otty Sanchezt gyilkosság vádjával állítják majd bíróság elé.

A tragikus eset a szomszédokat is megrémítette. „Hallottam, hogy lefejezték a gyermeket. Egyszerűen fel sem fogom, nem értem. Egyfolytában zokogok" – mondta az Associated Pressnek Otty Sanchez szomszédja, Eliane Colchin.