Cigiért cserébe pucérra vetkőzött egy középkorú asszony egy vélhetően fiatalokból álló csoportnak a Lőkösházai vasútállomáson. Az esetet az egyik utas videóra vette és feltöltötte az internetre.

Minden valószínűség szerint egy fiatalokból álló csoport kérésére vetkőzött le egy középkorú asszony egy vasútállomáson. Az egyik videómegosztóra feltöltött felvétel tanúsága szerint az eset Lőkösházán készült, és a vélhetően beszámíthatatlan állapotban lévő asszony egy szál cigarettáért cserébe csak a zokniját és a magas sarkú cipőjét hagyta magán.

A rögtönzött sztriptízen viszont nem sokáig szórakozhattak az utasok, mert a vasúttársaság egyik munkatársa öltözködésre szólította fel a nőt, aki rövid ücsörgés után ennek félig-meddig eleget is tett.

Nem ez az első eset, hogy fiatalok mobiltelefonnal örökítenek ilyen, vagy hasonló helyzetet, mi több, különböző utasítgatásokkal aktívan közreműködnek. Március óta egy olyan felvétel is az interneten kering, amin egy szintén fiatalnak nem mondható asszony tinédzserek előtt maszturbál a vonaton. Ezt a felvételt viszont tényleg csak 18 éven felüli olvasóink figyelmébe ajánljuk.