A neje meggyilkolása gyanújával körözött Ryan Jenkinst egy kanadai motelben találták holtan, a férfi öngyilkos lett, miután feldarabolta a volt playmate-et. Jasmine Fiore megcsonkított holttestét egy bőröndben lelték meg Los Angelesben augusztus közepén, férje azóta szökésben volt. A nő halála előtt két héttel még olyan videót készített a férfi, melyen azt hajtogatja, mennyire imádja a nejét.

Öngyilkos lett a meggyilkolt és megcsonkított playmate gyilkossággal vádolt férje: Ryan Jenkinsre felakasztva találtak rá egy kanadai motelben. A rendőrség pedig időközben megtalálta azt a kocsit, melyben Jenkins feldarabolta exnejét, Jasmine Fiorét, írja a TMZ.

Ryan Jenkinst egy kanadai motelben találták holtan, a férfi az övével kötötte fel magát. Az exneje, Jasmine Fiore meggyilkolásával gyanúsított realityszereplő valószínűleg a hatóságok elöl keresett menedéket a szállóban, ahová egy ezüst Chrysler PT Cruisert vezető nő hozta. A nőt az autó leírása alapján a hatóságok Jenkins húgaként azonosították.

Alena Jenkins, aki apjuk kocsijával vitte a motelbe féltestvérét, 3 napra kivett egy szobát a férfinak, majd távozott. A rendőrség mégsem emel a nő ellen vádat bűnpártolásért, mivel a férfi ellen csak ezt követően adták ki a körözést. Amikor Jenkins már 2 napja nem mozdult ki a szobából, a személyzet bement ellenőrizni, és holtan találtak rá. Halálának körülményeit még vizsgálják, de az előzetes bizonyítékok azt mutatják, saját kezűleg vetett véget életének.

Fiorét két héttel halála előtt még imádta

Jenkins és Fiore márciusban találkoztak Las Vegasban, és pár héttel később összeházasodtak. Viharos kapcsoltuk júniusban ért véget, de nemrég kibékültek. Fiore halála előtt két héttel még egy olyan videót készítettek, melyben Jenkins azt hajtogatja, imádja a feleségét, aki éppen a medence partján táncol neki.

Az ügyészek elmondása szerint Jenkins és Fiore augusztus 13-án bejelentkeztek a San Diego-i L'Auberge Del Mar hotelbe, ahonnan Jenkins másnap reggel egyedül távozott, Fiorét ezután nem látták élve. Állítólag Fiore fehér, 2007-es Mercedes 600 CL típusú kocsjával hajtott el, amit azóta egy mérföldre Fiore hollywoodi otthonától talált meg a rendőrség, és jelenleg is Santa Anában, az Orange County-i bűnügyi laborban vizsgálják.

Nem volt bekamerázva a szálloda kijárata

A Buean Park-i rendőrség szerint augusztus 14-én hajnali fél háromkor Jenkins megverte Fiorét, miután elhagyták a San Diego-i hotelüket, majd fél ötkor egyedül tért vissza. A rendőrök szerint Fiorét a hátsó bejáraton vitte be a szállóba, ahol nem szereltek fel biztonsági kamerákat. Ezután valószínűleg ugyanezen a kijáraton vihette ki a bőröndben a nő testét, mivel amikor fél tíz előtt kijelentkezett Jenkins a hotelből, nem volt nála semmilyen táska, ráadásul a hátsó kijáratnál találtak vérnyomokat. Azt egyelőre még nem tudják pontosan, hogy a szállóban vagy a kocsiban halt-e meg Fiore.

Ryan Jenkins exneje feltételezett halálának időpontja után nagyjából 30 hívást bonyolított le, addig amíg San Diegóból Los Angelesbe nem ért. A rendőrök feltételezése szerint a férfi útközben állt meg, és ekkor vágta le exneje fejét, ujjperceit és ekkor rakta ki Buena Parkban a bőröndbe csomagolt holttestet.

Félreállt, feldarabolta, kidobta

A nyomozóknak végül a holttest mellimplantátumainak sorozatszáma segítségével sikerült azonosítani az áldozatot, akiről azóta az is kiderült, hogy halálának oka fojtogatás. A pár szállodaszobáját a rendőrség átvizsgálta, de nem találtak vérnyomokat, amiből a rendőrök arra következtetnek, lehet, hogy Fiore itt halt meg, de nem itt darabolta fel.

Fiore néhány napja szintén Buena Parkban megtalált fehér Mercedesében viszont rengeteg vérnyomot mutatott ki a vizsgálat. A nyomozók ebből arra következtetnek, Jenkins itt végezte el a nyommegsemmisítőnek szánt eljárást a holttesten. A kocsi hátsó ülésén több vérfolt volt, valamint hajszálak, amiből a szakértők arra következtetnek, hogy Jenkins és áldozata dulakodtak. A nyomozók szerint a kocsi külsejét lemosatták, míg a belsejéből csak felületesen próbálták meg letakarítani a vérnyomokat. Ugyanakkor a szakértők nem értik, miért húzta ki Jenkins Fiore fogait, ha a bőröndben is hagyott belőlük.

Több barátnőjét is megverte már

Ryan Jenkins eredetileg befektetési bankár volt, majd versenyzőként tűnt fel a VH1 I Love Money című realityshowjának 3. szériájában, aminek sugárzását a történtek miatt azonnal felfüggesztette a csatorna. A meggyilkolt és feldarabolt exnej, Jasmine Fiore fürdőruhamodellként dolgozott, főként Las Vegasban és Los Angelesben vállalt munkákat. Mellette színészkedéssel is próbálkozott, kisebb szerepet kapott a 2008-as "Az elhagyatott" című filmben, de a Playboyban is szerepelt.

Házasságuk alatt Jenkins féltékeny és erőszakos volt. Bírósági feljegyzések igazolják, hogy felesége verésével vádolták szülővárosában, Clark Countyban, decemberben kellett volna bíróság elé állnia. De nem ez volt az első eset, előző barátnői is azt állították, hogy Jenkins bántalmazta őket. 2007-ben Calgaryban 15 hónap próbaidőre ítélték meg nem nevezett támadásért.