Két nap alatt a Facebook sztárja lett az a brit lány, aki hétvégén egy angol zenei fesztiválon beleszorult egy mobilvécébe. A Kakilányként elhíresült tinédzser a vécébe pottyant táskáját szerette volna kimenteni, de hónalj alatt, fejjel lefelé beszorult a vécé nyílásába, és a tűzoltóknak kellett kimenteni. Charlotte Tayloron még az anyja is csak röhögni tudott, az eset óta viszont Facebook-rajongótábora alakult, újdonsült nevével ellátott pólókat árulnak, és még egy remix is született a tiszteletére.

Már húszezres rajongótábora van a Facebookon annak a tizenkilenc éves brit lánynak, aki a Leedsi Fesztiválon a kézitáskáját mentve fejjel lefelé beszorult az egyik mobilvécé nyílásába. A később a Sun által Charlotte Taylorként beazonosított, de az interneten csak Poo Girl (Kakilány) néven elhíresült sunderlandi tinédzser nem akarta veszni hagyni a lefolyóba esett táskát, és annak tartalmát, ezért próbálta meg kétségbeesetten visszabányászni először csak az egyik karjával, később mindkettővel. Pechjére azonban hónalj alatt beszorult a vécé nyílásába, riadt barátainak pedig a tűzoltókat kellett segítségül hívniuk. A fesztiválon persze hamar híre ment a dolognak, és már hatalmas tömeg várta a mentőcsapatot, akik húsz percnyi szenvedés után tudták kiflexelni a vécéből a nyári fesztiválok idei megalúzerét.

Az ilyen eseteknél persze mindig van olyan bámészkodó, aki meg is örökíti mobiltelefonjával a látottakat (akkor is, ha nem lát semmit). A Taylorról keringő felvételen sem sok minden látszódik, legfeljebb az, hogy valóban nagy tömeg várta kárörvendően a budiból kivágott tinédzsert. Csalódniuk kellett: a lány unokahúgának beszámolója szerint a vécé tartalmában nem merítkezett meg, de azt a húsz percet orral a biomassza felett így se kívánjuk senkinek.

„Egyfolytában azt mantráztam, hogy úristen, nem hiszem el, hogy ez történik velem, az nem lehet. Próbáltam egy kézzel elérni, nem ment, aztána behajoltam, hogy két kézzel próbálkozzam, és akkor szorultam be derékig. Próbáltam kapálózni, meg kiszabadítani magam, de csak még rosszabb lett. A táskámban volt a telefonom, a vonatjegyem, és minden készpénzem, ezek nélkül nem tudtam volna hazamenni” – magyarázta elszántságát a lány. Azt ugyan a Sun is megírta, hogy Taylor nem merítkezett meg a vécé tartalmában, pár sorral lejjebb mégis azt állítják, hogy a küzdelem után a nézőközönség előtt slagolták le a tűzoltók, szóval nem tudni, pontosan milyen állapotban került elő, és erről persze nincs videója senkinek.

Mint Taylor azóta a lapnak elmondta, nagyon kellemetlenül érezte magát, és nem pont ilyen hírnévre vágyott volna."Fura volt, hogy még napokkal később is hallottam embereket erről beszélni. Volt, hogy közben ott álltam mellettük, és ők nem is tudták".

Barátai és a családja szerint legjobb, ha csak nevet az egészen. Anyja, az ötvenegy éves Chris maga is beismerte: "Amikor hazajött és elmesélte, mi történt vele, először én is csak röhögtem. Persze azért nagyon sajnáltam is szegénykét, de hát egy ilyen történeten csak nevetni lehet" - írta a The Sun. A Facebookon időközben már túllépte a húszezret a Poo Girl-rajongók csoportja, és az üzlet is beindult: Kakilány vagyok feliratú pólókat és táskákat is vásárolhatnak a rászorulók, sőt lelkes rajongók már egy remixet is összedobtak lúzer bálványuk tiszteletére La Roux Bulletproofjából. Az eredeti azért jobb.