Tíz év után megkereste és megerőszakolta örökbe adott fiát az anya

2009.09.14. 19:05
A feltételezések szerint háromszor is megerőszakolta a fiát az a Detroit mellett élő anya, aki tíz évvel az örökbe adás után talált rá a gyerekére. Az még nem világos, hogy a kamaszkorú gyerek tisztában volt-e vele, hogy a biológiai anyjával éli át élete első szexuális élményét, de az anya ártatlannak vallja magát.

A 35 éves Aimee Louise Sword tíz évvel azután, hogy örökbe adta a fiát, az interneten keresztül megtalálta a még jelenleg is csak kamaszkorú gyereket, majd találkozott vele, elcsábította, és állítólag háromszor le is feküdt vele - írja a Fox News. Azt nem tudni, hogy a kiskorú fiú tudatában volt-e, hogy a biológiai anyjával feküdt le, a nőt mindenesetre nemi erőszakkal vádolják. Michigan megyében 16 év a beleegyezési korhatár, ez alatt számít megrontásnak a szexuális kapcsolat, még beleegyezés esetén is.

Sword még áprilisban adta fel magát, mert letartóztatási parancsot adtak ki ellene, de az eset csak most került nyilvánosságra. A Detroit mellett található Waterford Township rendőrsége először három rendbeli nemi erőszak miatt tartotta bent a nőt, akit később óvadék ellenében elengedtek, és jelenleg csak egy rendbeli nemi erőszak ügyében folyik ellene az eljárás. A nő ártatlannak vallja magát, és az ügyvédjén keresztül azt nyilatkozta az Oakland Pressnek, hogy nagyon nehezen viseli a vérfertőzés vádját.

A nő ezen a rövid nyilatkozaton kívül nem szólalt meg az ügyben. Az azóta megszűnt MySpace-oldalán reagált a történtekre annyit, hogy Lil'Kim esetéből merít magának erőt, mert a rappert is úgy ítélték el, hogy végig ártatlannak vallotta magát (Lil'Kimet 2005-ben többek között hamis tanúzásért ítélték el). A nő azt írta, Lil'Kim magára emlékezteti, és nem értette, miért foglalkozik mindenki vele.

Míg Sword úgy érzi, felülkerekedhet a vádakon, a pszichiáterek attól tartanak, hogy a fiú maradandó károsodásokat szenvedhet, ha igaz a sztori. "Ez lehetett az első szexuális élménye, így az ő első szexuális élményében annyi az ellentmondás, a szokatlanság, a tabu, hogy akár egész életére kihathat rá" - nyilatkozta a Fox Newsnak Gerald Shiener, a detroiti Sinai Grace Kórház pszichiátriájának vezetője, aki szinte elképzelhetetlen szörnyűségnek tartja a történteket.

"Az első reakciónk, amikor hasonlóról hallunk, hogy ez minden férfi rémálma. Undorító. Nem is találok rá szavakat, mert ez egy olyan dolog, ami annyira távol esik a normálistól, annyira tiltott minden kultúrában, hogy már az is felkavarja az embert, ha csak belegondol" - mondta az orvos.

Arról, hogy a csak kiskorúként emlegetett fiú pontosan hány éves, illetve hogy mikor, milyen körülmények között került sor a feltételezett nemi erőszakokra, egyelőre nincsenek információk.