A rendőrség a Yale-es diáklány egy kollégáját gyanúsítja azzal, hogy meggyilkolta és elrejtette Annie Le holttestét, akit aznap találtak meg egy falmélyedésbe tuszkolva, amikor az esküvője lett volna. A rendőrök közleménye szerint Raymond Clark megbukott a hazugságvizsgálaton, és olyan sérülések vannak a mellkasán, melyeket valószínűleg akkor szerzett, miközben az áldozattal dulakodott. A helyi lapok szerint a férfi féltékeny volt Annie Le-re, és az esküvő miatti kétségbeesésében gyilkolhatta meg a 24 éves lányt.

A nyomozók gyanúja szerint kollégája ölhette meg a Yale Egyetem egyik diáklányát, akinek a holttestét öt nappal eltűnése után találták meg egy falmélyedésbe süllyesztve aznap, amikor az esküvője lett volna. Raymond Clark valószínűleg szerelmes volt a 24 éves lányba, és féltékenységből gyilkolhatta meg, írja a news.com.au.

Raymond Clark technikus volt abban a laboratóriumban, melyben Annie Le is dolgozott. A férfi azután került a nyomozók figyelmébe, miután megbukott a hazugságvizsgálaton. Ráadásul Clark mellkasán sérüléseket találtak, melyeket valószínűleg akkor szerezhetett, amikor dulakodott az áldozattal. A New Hawen Independent lap szerint Clark szerelmes volt a lányba, és valószínűleg az esküvője miatti féltékenységből végezhetett vele.

A férfit a rendőrség már több napja letartóztatásban tartja, de egyelőre nem emeltek vádat ellene gyilkosság miatt. A nyomozók jelenleg is bizonyítékokat keresnek, melyek segítségével bebizonyíthatják, valóban ő ölte meg Le-t.

Mivel a Molekuláris Biológia Tanszék épületében készült biztonsági felvételeken az látszik, hogy Annie Le kedden bemegy az épületbe, de annak nincs nyoma, hogy ki is jött volna, a laboratórium területére pedig csak biztonsági kártyával lehet bejutni, ezért a rendőrök arra a következtetésre jutottak, az egyik munkatárs ölhette meg a gyógyszerészhallgatót.

Ezt az elméletüket az is megerősítette, hogy az alagsorban – ahova kevés embernek van belépési engedélye - vérfoltos ruhákat találtak, melyeken a feltételezett tettes vérét találták meg.