A tekintélyes kebelmérettlel rendelkező Emily McNulty kicsit megijedt, amikor az általa rendelt melltartó mellé valaki egy sztriptízfelhívást csempészettl. Amikor felhívta a privát bemutatót igényelő férfit, az illető letette a telefont, a fehérneműgyártó pedig tagadja, hogy volna az üzenet aláírásában szereplő nevű alkalmazottjuk.

Méretátváltó

Az angol és az európai kosárméretek nagyjából megegyeznek, azzal a különbséggel, hogy a brit DD nálunk E, az angol E pedig értelemszerűen F. Ami a körméretet illeti a 32 = 70, 34 = 75, 36 = 80, 38 = 85, 40 = 90 centiméter.

A brit számozás szerint 32JJ-s kebelmérettel rendelkező Emily McNulty igencsak meglepődött, amikor egy kézzel írt üzenetet talált annak az orgonaszínű melltartónak a dobozában, amit a Bravissimo cégtől rendelt - írja a Sun. „Szia, Gyönyörűm! Szép melltartó! Ha szeretnél egy privát bemutatót tartani, akkor hívj fel ezen a telefonszámon ...” – állt a cetlin, amin egy név is szerepelt.

„Amikor kinyitottam a dobozt, a melltartó csomagolásán megláttam az üzenetet. Először azt hittem, hogy az egyik barátom tréfált meg. Aztán rájöttem, hogy a doboz le volt zárva, így egyik ismerősöm se tudta elhelyezni benne a papírfecnit. Ez elég ijesztő. Lehet, hogy valaki éppen vicces kedvében volt, de az is lehet, hogy egy fura alak írta az üzenetet” – nyilatkozta a Brixtonban élő áldozat, aki felhívta a mellékelt telefonszámot. A vonal másik végén egy Matthew Jones nevű ember jelentkezett be, de amikor a 23 éves lány rákérdezett az üzenetre, a férfi letette a telefont.

Emily McNulty természetesen megkereste a Bravissimo fehérneműgyártó céget, hogy panaszt tegyen a csomagba rejtett tisztességtelen üzenet miatt, és állítása szerint pár utalvánnyal akarták kárpótolni őt, amiket végül nem volt hajlandó elfogadni. A Bravissimo szóvivője szerint hozzájuk nem érkezett ilyen jellegű panasz, és soha nem dolgozott náluk Matthew Jones nevű ember, sőt, egyetlen Matthew keresztnevű alkalmazottjuk sincs.

A brit nők és a nagy mellek

A Bravissimo kifejezetten nagykeblű nőkre specializálódott. A céget még Sarah Tremellen alapította 1995-ben, ugyanis állítása szerint elege lett abból, hogy nem talál megfelelő méretű fehérneműket. A kezdetek óta állítólag félmillió nő lépett velük kapcsolatba, ami nem annyira meglepő, hiszen Európában a brit nők keblei a legnagyobbak. Sőt, az angol plasztikai sebészek szerint pácienseik egyre nagyobb melleket akarnak: 2002 óta a beültetett implantátumok átlagos űrtartalma 25 százalékkal nőtt. Míg akkoriban általában megelégedtek 240 köbcentivel, ma már 300 a leggyakoribb - írja a Sun.
Bár többen úgy gondolják, hogy a nagyobb kebel nagyobb élvezet, a BBC tavaly My big breasts and me (A nagy mellem és én) címmel egy olyan dokumentumfilmet készített, amiből kiderült, hogy az érintettek nagy része egyáltalán nem így gondolja, ugyanis számtalan lelki és testi probléma okozója lehet az impozáns kebelméret. A fehérneműk árairól nem is beszélve. A Busts 4 Justice (Mellek az Igazságért) nevű szervezet hevesen tiltakozott az ellen, hogy az extra nagyméretű melltartók drágábbak a kisebbeknél a Marks & Spencer üzleteiben. A közel egy évig tartó küzdelem után az angol kereskedelmi lánc egy hirdetésben kért bocsánatot nagy mellű vásárlóitól a cicipótdíjért.