Alig egy nappal azután, hogy kiderült, kicsoda valójában a prostiból lett szexblogger, Belle de Jour, az írónő apja bejelentette, százötven prostival feküdt le életében, és talán neki köszönhető, hogy egyébként kutatóorvos lánya a kurválkodás mellett döntött.

A hétvégén felfedte valódi énjét a világ egyik leghíresebb szexbloggere, Belle de Jour, aki arról írt, hogy hogyan fizette a tandíját abból, hogy elment call girlnek. A blogot egy bristoli kutatóorvos, Dr. Brooke Magnanti írja, akinek az apja ugyan nem is sejtette, hogy lánya micsoda hírhullámot indított el azzal, hogy felfedte identitását, de felelősnek érzi magát azért, hogy lánya a prostitúcióból tartotta el magát egy időben - írja a Daily Mail.

"Több mint 150 prostival voltam. Ezek közül 4-5 nővel mély érzelmi kapcsolat is kialakult, és Brooke találkozott ezekkel a nőkkel. Látta, hogy a prostituáltak is emberek. Nők. Brooke-nak nem tetszett, hogy prostikkal találkozgatok, és nemcsak azért, mert pénzért árulják a testüket, hanem azért is, mert drogoznak. Nagyon összevesztünk. Brooke a fejemhez vágott dolgokat, hátha azzal segít rajtam, de csak az ellenkezőjét érte el" - nyilatkozta a Daily Mailnek Paul Magnanti.

A külvárosi vízvezetékszerelőként dolgozó apa most már büszke a lányára, örül, hogy nem a prostitúcióból él. "Örülök, hogy már nem prostituált. A tapasztalataim szerint a prostitúció rossz, és korrupttá teszi az embereket. Ezt a saját bőrömön tapasztaltam. Csak fájdalmat okoz, de nem fogom elítélni azért, amit tett, hogy fizetni tudja a tanulmányait" - mondta az apa, aki teljesen ledöbbent, amikor egy újságcikkben azt olvasta, hogy lánya egy híres blogger, aki korábban prostitúcióból élt.

Paul Magnatnti 24 évig élt házasságban feleségével, Brooke Magnanti anyjával, de 1991-ben elváltak. A férfi ekkor fordult a prostik felé, a lányát meg nagyon rosszul érintette az egész válás, majd utána az, hogy apja a prostituáltakat hajkurászta.

"Huszonnégy éven át voltam hűséges egy nőhöz. Miután véget ért a házasságom, úgy döntöttem, hogy egy év alatt akarok 24 nővel lefeküdni. Brooke-nak nem tetszett, hogy kurvázom. Volt néhány köztük, akivel hosszabb-rövidebb ideig együtt éltem. Brooke nem jött ki velük, leginkább azért, mert a legtöbbjük drogfüggő volt" - mesélt Paul Magnanti a házassága utáni évekről.

A férfinak teljesen megszakadt a kapcsolata a lányával, a prostituáltak miatt ő is drogfüggő lett. Egy idő után elvesztette a munkáját, és teljesen kisiklott az élete, de mára sikerült túltennie magát ezeken a dolgokon. "A prostik miatt megismertem a drogosok világát, leginkább kokainnal és crackkel találkoztam" - mondta a férfi, aki a függőségének a legsúlyosabb időszakában nagyjából havi 120 ezer forintnyi dollárt költött drogokra.

"Most már egy éve tiszta vagyok, és csak arra vágyom, hogy újra találkozhassak Brooke-kal. Rendbe akarom tenni kettőnk kapcsolatát. Nagyon szeretném, ha felvenné velem a kapcsolatot" - tette hozzá Paul Magnanti.