A mágus szerint idén sem számíthatunk semmi jóra országos szinten, hiába kellene ennek az évnek a változásokról szólnia. A Tabu Tv kérésére jósló Frabato hozzátette, lesz ugyan kormányváltás, de nem fog javulni az ország gazdasági helyzete, és jó dolgokra 2011-ig várnunk kell. A Bors által megkérdezett főboszorkány, látó és számmisztikus nem ért egyet teljesen Frabatóval, szerintük azért már idén is érezhetőek lesznek a pozitív változások. Igaz, ők is úgy vélik, hogy még egy évet kell várni arra, hogy a helyzetünk stabilizálódjon.

Frabato, azaz Fischl András a Tabu Tv kérésére megpróbálta megjósolni, hogy mi vár ránk idén. A kártyalapok szerint 2010-ben nem számíthatunk sok jóra, az ország bizony elég nehéz év elébe néz. "Nincs benne a pénz lapunk, tehát anyagilag az országnak ez egy lefelé irányuló tendencia. Mostanában választások lesznek, egy új dolognak kéne elindulni, de a lap szerint ez nem fog elindulni. Az ország lezár egy bizonyos korszakot, tehát váltjuk a mostani kormányt, és ítélethozatal is nagyon sok lesz" - vázolta a jövőt a Tabu Tv videójában Frabato, aki hozzátette, hogy ugyan többen is az utcai harcban látják a megújulást, de ennek ellenére nem kell számítani ilyen megmozdulásokra. Hozzátette, hogy 2011-ben és 2012-ben azért már sokkal jobb lesz a helyzet.

A Bors szintén kíváncsi volt arra, hogy mire számíthatunk 2010-ben, és az általuk megkérdezett jövendőmondók részben Frabatóhoz hasonlóan vélekednek, bár vannak pontok, amik nem egyeznek. Szegedi Erika főboszorkány szerint is meglehetősen nehéz évnek nézünk elébe: további tüntetések és zavargások lesznek például Budapesten, és az időjárás sem lesz valami kegyes. Hozzátette, hogy augusztustól azért már érezhetőek lesznek a pozitív változások, és ezek mindenkinél más területen jelentkeznek majd. Ami a politikai helyzetet, pontosabban a választásokat illeti, szerinte az ellenzék nyer majd. A lap által szintén megkérdezett Lilla King látóasszony a főboszorkányhoz hasonlóan hisz a változásokban. Bár szerinte az igazi stabilitást csak 2011 hozza el, azért már idén is érezhetjük, hogy valamivel jobb a helyzet.

Ön hisz a jóslatokban?

Felhősi Éva számmisztikus úgy véli, hogy a korábban már többször is említett változások főként az érzelmek területén lesz majd érzékelhető. "Ha a 2010 számait összeadjuk, akkor a hármas jön ki, ami a lélek felemelkedését jelenti. Új párkapcsolatok alakulhatnak, amelyek akár hosszan is megmaradhatnak, régi haragosok kibékülhetnek" - nyilatkozta a Borsnak Felhősi Éva, aki hozzátette, hogy idén több időnk és energiánk lesz arra, hogy magunkkal és másokkal törődjünk. Egyúttal ő is úgy látja, hogy a 2010-es változások 2011-ben stabilizálódnak majd.