Hiába rendelkezik a világ legnagyobb péniszével Jonah Falcon, a 39 éves New York-i férfi nem akarja a pornóiparban kamatoztatni adottságait. Helyette színészként és forgatókönyvíróként próbálkozik, igaz, eddig csak háttérszerepeket kapott, viszont legalább elmondhatja, ha csak egy másodpercre, de feltűnt az Egy csodálatos elmében és a Maffiózókban is. Falcon most munkát keres, mert a műsorvezetés nem jövedelmez olyan jól, hogy elköltözhessen édesanyja lakásából.

„Nem akarok pornózni, ugyanis akkor senki sem venne komolyan. Ráadásul kellemesebb szórakozást is el tudok képzelni annál, mint hogy a forgatáson szexeljek valakivel egy egész stáb előtt” – válaszolta Jonah Falcon a Sphere újságírójának arra a kérdésre, mégis miért nem próbálja ki magát a pornóiparban, ha már ő a világ legnagyobb péniszű férfija. Falcon azonban nem pornósként, hanem színészként szeretné megállni a helyét, de úgy tűnik, ugyanazt a lépcsőfokot járja be újra és újra.

Jonah Falcon = a világ legnagyobb pénisze

Jonah Falcon nevét 1999-ben kapcsolták össze a pénisszel, ekkor jelent meg ugyanis az HBO Private Dicks: Men Exposed című dokumentumfilmje, amiben meztelenre vetkőztetett férfiaknak kellett beszélniük a nemi szervükről. A többiekéhez hasonlóan Falcon péniszét is lemérték a kamera előtt, majd merev állapotban mért 34 centiméteres eredménnyel kikiáltották a világ legnagyobb farkú pasijának. Falcont később több médium is felkapta: 2003 júniusában a Rolling Stone címlapján, három évvel később a Channel 4 dokumentumfilmjében, a World's Biggest Penisben szerepelt, de többször megfordult Howard Stern műsorában is.

Falcon jelenleg édesanyja házában él Manhattanben, és bár ő vezeti az Manhattan Neighborhood Network Talkin' Yankees című betelefonálós műsorát, munkát keres, mert színészként és forgatókönyvíróként szeretne pénzt keresni. „Borzalmas a jelenlegi gazdasági helyzet, most kifejezetten nehezen kapnak munkát az emberek. Azért bízom benne, hogy a médiában való megjelenésem segít valamit a helyzetemen, és több lehetőséget rejt számomra New York vagy Los Angeles.”

Wannabe színész és forgatókönyvíró

A magát színésznek és forgatókönyvírónak valló férfi korábban szabadúszóként dolgozott olyan internetes portáloknál, mint a Game Stooge, mellette pedig forgatókönyveket írt, és apróbb szerepeket vállalt. Bár az ilyenekből sok van, szinte mindegyikük jelentéktelen, így azóta sem tudott előrelépni. Azt viszont bizonyára kevesen mondhatják el, hogy – ugyan csak háttérszereplőként, de – játszottak az Egy csodálatos elmében, a Maffiózókban vagy a Melrose Place-ben. Falcon hozzátette, előfordult, hogy ráosztottak egy-egy nagyobb szerepet, de mivel azokat független filmekben kapta, ezért rajta és a rendezőn kívül alig tud róla valaki.

Bár a 39 éves férfi úgy gondolta, hogy rá, pontosabban 34 centiméteres péniszére írták a Hung – Neki áll a zászló című HBO-sorozat főszerepét (egy összeomlott, alulfizetett középiskolai tanár dzsigolónak áll, hogy növelje bevételeit), hamar rá kellett jönnie, a castingcsoport másképp gondolja. Ők ugyanis csak egy kisebb szereppel jutalmazták a lelkesedését. „Azt mondták, hogy a címet csak metaforának szánták. Hiába magyaráztam nekik, hogy ha már ilyen címet adtak, akkor mutatniuk is kellene valamit” – mondta a lapnak.

Nem bánja, hogy megmutatta a nemi szervét

Miután a hollywoodi ügynökök nem igazán szeretnek a csiszolatlan gyémántokkal foglalkozni – főleg, ha az illető a legnagyobb péniszként égett be az emberek agyába –, Falconnak egyedül kell boldogulnia. A wannabe színész-forgatókönyvíró ennek ellenére nem bánja, hogy annak idején megmutatta nemi szervét a világnak, ahogyan azt sem, hogy szerepelt a Channel 4 World's Biggest Penis című dokumentumfilmjében, hiszen ez folyamatosan hatással van az életére.

„Onnan tudom, hogy néha szokták adni a tévében, hogy hirtelen több százan bejelölnek a Facebookon” – mondta. A Sphere Falcon újévi fogadalmaira is kitért: a világ legnagyobb nemi szervével bíró biszexuális férfi munkát és új otthont remél a 2010-es évtől, valamint úgy döntött, visszafogja a randizást, hogy végre rendbe szedhesse az életét.