A következő hónapban születhet ítélet annak a brit asszonynak az ügyében, aki tíz hónapon át folytatott viszonyt egy nála huszonnégy évvel fiatalabb fiúval. Az első alkalommal némi alkohollal sikerült elcsábítania 12 éves szeretőjét, a századik alkalomra pedig edzőcipővel ajándékozta meg. A párt a fiú dicsekvése és az asszony naplója buktatta le, de addigra már közel kétszázszor szexeltek. Az ítélethirdetés előtt azért pszichiátriai vizsgálatot is elvégeznek rajta.

A következő hónapban várható az ítélethirdetés annak a 36 éves brit asszonynak az ügyében, aki tíz hónapon keresztül folytatott viszonyt egy 12 éves fiúval, miután leitatta és elcsábította őt – írja a Sun. A gyermekét egyedül nevelő, munkanélküli Angela Sullivan és fiatal szeretője közel kétszáz alkalommal feküdt le egymással, és a nő minden egyes alkalmat csillaggal jelölt a naplójában. Bár első alkalommal le kellett itatnia a fiút, hogy elcsábítsa, lebukásukig összesen 191 alkalommal szexeltek, a századik alkalom emlékére pedig Sullivan egy pár edzőcipőt ajándékozott kiskorú szeretőjének. A pásztorórákra Sullivan otthonában került sor, miközben az asszony fiára a nagyszülők vigyáztak - derült ki a Teesside-i bíróság előtt tett vallomásából.

A pár azután bukott le, miután a 12 éves fiú az interneten többször is eldicsekedett barátainak szexuális teljesítményével. Egy ízben például azt írta, „épp ágybaviszem a kurvámat”, majd kifejtette, hogy pontosan mit is fog művelni vele. Ezzel párhuzamosan a fiú iskolájában az a pletyka kezdett terjedni, hogy Sullivan terhes. A rendőrök ezután találták meg a nő naplóját, aki megpróbálta letagadni, hogy lefeküdt volna a fiúval, és azzal védekezett, hogy a csillaggal megjelölt bejegyzések csupán ártalmatlan irományok. Angela Sullivan a bíróság előtt végül beismerte, hogy szexuális viszonyt folytatott a kiskorúval.

Sullivan az ítélethirdetésig őrizetben marad, és a bíróság egyelőre arra vár, hogy egy pszichiáter megvizsgálja az asszonyt  – írja a Guardian.  A szakorvosi véleményt a nő ügyvédje, Andrew Turton kérvényezte, és Tony Briggs bíró is egyetértett vele abban, hogy e nélkül nem lehet kimondani az ítéletet.

A Telegraph információi szerint egyébként Sullivan októberi letartóztatása óta otthona több ablakát is betörték. „Egy szexmániás perverz. Ráakaszkodott a fiúra, aki nem bírt megszabadulni tőle. Egy ilyen korú gyereknek a barátaival kellene futballoznia, ehelyett egy szexrabszolgát csináltak belőle. Szegény srác soha nem tudja majd feldolgozni ezt" – nyilatkozta az egyik szomszéd a Daily Starnak. Az asszonynak a Facebookon is külön csoportja alakult, ahol a csatlakozók megvitathatják véleményüket az ügyről; nem nevezhető rajongói oldalnak.