Eleinte csak szexvicceket meséltek, végül közösült egymással a román Minerul Lupeni csapatának néhány játékosa egy edzőtáborban. Az esetről fotók is készültek, amik felkerültek az internetre.

Egymással közösültek a román Minerul Lupeni másodosztályú csapatának futbalistái egy edzőtáborban. Az esetről fotósorozatot készített az egyik résztvevő, ami felkerült az internetre – így kapott nyilvánosságot az orgia, ami a Libertatea román bulvárlap szerint nem első alkalommal történt. Az egyik játékos ugyanis állítja, ezek az események gyakoriak a focikluboknál. A lap közzétette a képeket, amelyen a Liga II-ben szereplő Minerul Lupeni 22 éves középpályása, Robert Cristian is látható egy aktus során.

„Az egyik este kicsivel több bort ittak, majd meztelenül kezdtek járkálni a szobában. A Minerul csapatával voltak edzőtáborban. Eleinte csak szexuális tartalmú vicceket mondtak egymással, végül szexelni kezdtek, és közben pózoltak a kamerának. Másnap senki sem bánt semmit. Azt mondták, nagyon jól szórakoztak” – idézte a manna.ro a bulvárlap cikke alapján az orgia egyik résztvevőjét. Robert Cristian nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyben a Libertateanak, mindössze annyit fűzött hozzá, hogy nem érdekli a dolog.

A román internetes magazin honlapján ide kattintva a képek megtekinthetők, tartalma miatt kizárólag 18 éven felüli olvasóink számára!