Feleségével és szeretőjével is összeveszett, ezért heréitől és péniszétől is megszabadult egy román férfi. A feleslegesnek vélt testrészeit a munkahelyén rejtette el, de nem sokáig tudta titkolni az állapotát. Rengeteg vért vesztett, de életben maradt.

Kiherélte magát egy román férfi, miután feleségével és szeretőjével is összeveszett - írta a manna.ro. A beszámoló szerint a 45 éves férfi lassan és kíméletlenül végezte el a műveletet magán: először a heréit vágta le, majd a péniszét. A testrészeket később a munkahelyén, egy pad alá rejtette el rongyba csomagolva. A dologra akkor derült fény, amikor a munkatársai vérnyomokat találtak az öltözőben, majd a levágott testrészek is előkerültek. A labilis idegzetű emberként ismert férfi mindaddig sápadtan és félájultan ücsörgött. Azonnal riasztották a mentőt, akik elmondása szerint még soha nem láttak ilyen esetet.

"Borzalmas fájdalmakat élhetett át szerencsétlen férfi. Nem is értem, hogy maradt életben, talán annak köszönheti a szerencséjét, hogy a sebeit elszorította. Bár rengeteg vért vesztett, de nem vérzett el teljesen” - mesélte a történteket az egyik mentőorvos. A férfira most hosszú gyógykezelés vár, de nem csak a hímtagját kell rendbetenni, hanem pszichiátriai kezelésnek is alávetik. Felesége és szeretője is sokkos állapotba került a hír hallatán.