Saját péniszével támadott meg egy brit rendőrnőt egy részeg litván férfi: az intézkedő zsarunak az arcát akarta eltalálni mindenképp a szerszámával. A 28 éves Marium Varinauskas állítólag semmire sem emlékszik a történtekből, de ez nem szolgált neki mentségként: hatszáz fontra bírságolták.

Péniszével megtámadott egy rendőrnőt, ezért megbírságoltak egy litván férfit Nagy-Britanniában – írta a news.bbc.co.uk. A 28 éves Marium Varinauskas viselkedése miatt saját barátnője kért segítséget, mert már ő sem bírt az ittas állapotú pasijával. A férfi magatehetetlenül, egy szál alsógatyában ült a kanapén, amikor kiérkeztek a zsaruk, majd – ahogyan azt Elaine Lynch ügyész nyilatkozta a BBC-nek –, egyszer csak széttárta a lábait, és péniszével csapkodni kezdett a rendőrnő arca felé, akinek viszont sikerült kivédenie a támadást.

A férfi ügyvédje szerint védence öntudatán kívül volt, és nem is emlékszik semmire – ennek ellenére elfogadja az ellene felhozott vádakat. „Korábban még soha nem volt ennyire részeg, de nem akar kibújni a felelősség alól. Elnézést kér, és nagyon sajnálja, a történteket” – nyilatkozta John Hardie ügyvéd. Varinauskas-nak viszont a bocsánatkérése ellenére felelnie kell tetteiért, hatszáz fontos bírságot szabott ki rá a hatóság.