12 vodka után 20 fontért vetkőzött a 14 éves lány

2010.03.17. 18:43 Módosítva: 2010.03.17. 19:27
Miközben édesanyja úgy tudta, hogy egyik barátjánál alszik, a 14 éves brit lány egy sztriptízbárban öltáncolt. A tinédzser 12 vodkát ivott meg a produkciók között, ami vagy rúdtánc, vagy vetkőzés, vagy privát öltánc volt. Utóbbiért 20 fontot kért a kliensektől, nyolcvanért viszont már VIP műsort ígért. A hely tulajdonosa állítja, azt hitte, a lány már elmúlt 18.

Kis híján sokkot kaptak azoknak a lányoknak a szülei, akik az egyik éjszakát egy sztriptízbárban töltötték, ahelyett, hogy egyik barátjuknál aludtak volna. A 14 éves tinédzsereket a The Sun inkognitóban megjelenő újságírói fedezték fel a weston-super-mare-i Shadow Lounge sztriptízbárban. Az asztaltáncból csak az egyik diáklány vette ki a részét, a másik a lap újságíróinak azt mondta, azért kísérte el barátnőjét, hogy erkölcsi támogatást nyújtson neki.

Húsz fontért privát előadás járt

Az aktívan munkálkodó fiatal lány az elején a pódiumon gyakorolta az asztal – és rúdtáncot, majd meztelenre vetkőzött egy áttetsző zöld vászon mögött, megmutatva így sziluettjét a bár vendégeinek. A produkciók között a lány vodkával oltotta a szomját, a lap szerint összesen 12-t nyomott be hajnal 3-ig, a klub zárásáig. A fekete mellényben, harisnyában és magas sarkú cipőben flangáló tinédzser később egy kabinba vonult egy harminc év körüli pasival, hogy húsz fontért [kb. 5800 forintért] cserébe 5 perces privát műsort adjon neki. A húsz fontért cserébe a férfi a lány meztelen testébe fúrhatta az arcát.

A lap újságírói mindkét lányt megkérdezték ottlétükről. A piás táncos elmondta, már elmúlt 18 éves, majd hozzátette: „kibaszottul elvesztettem a fejem.” Amikor fél órával később ismét a koráról faggatták, már 19 évesnek mondta magát. Hozzá hasonlóan barátnője is 18 évesnek vallotta magát, de amikor kicsúszott a száján, hogy hétvégenként és iskolaszüneti napokon egy étteremben dolgozik, lebukott a lap munkatársai előtt.

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Nyolcvanért VIP show-t adott

A rúdtáncon túl a meztelenkedő 14 éves szüntelenül hirdette magát a férfiak közt sétálva, a következőt hajtogatva: „Ez még csak a második éjszakám, de nagyon jó sztriptízlány vagyok. 20 fontért cserébe privát műsort kaphatsz.” A húszfontos ajánlaton túl egy nyolcvan fontosat [kb. 23300 forintosat] is hirdetett, de amikor azt kérdezték tőle, ez mitől kerül ennyibe, csak annyit mondott, hogy „hidd el, rá fogsz jönni.”

Ilyen csak

 • 4470
  sunáznám
 • 1327
  nem tudom
 • 1202
  nekem 30-at is megér
 • 991
  a briteknél fordul elő
 • 488
  első

A brit lap a Shadow Lounge tulajdonosát, a spanyol származású Jesus Rodriguez-Casast is megkérdezte a diákok foglalkoztatásáról, mire a férfi csak annyit mondott, a 14 éves lány átvágta őt, azt hazudta neki, hogy elmúlt 18, majd miután személyigazolványt kért tőle, a lány nem ment többet dolgozni. Rodriguez-Casas arról is beszámolt a lapnak, hogy a privát táncok során keresett 20 fontból ő csak ötöt kért el a lánytól, aki valójában nem is dolgozott, csak gyakorolt: a privát show-t is az egyik ismerősének adta elő. „Sosem vennék fel fiatalkorúakat”- szabadkozott a tulajdonos. Az esetet már a rendőrség is vizsgálja.