Amazon Eve több mint két méter magas, és amikor nem fotózzák, abból él, hogy pasikat dobál. Akit ez inspirál, kösse fel a gatyát, mert az óriásnőnek nem véletlenül Babezilla a másik beceneve.

Az Amazon Eve művésznéven dolgozó kaliforniai modell MySpace-oldala szerint 205 centiméter magas, és már ránézésre sem az a roggyant, anorexiás modellalkat. Weboldaláról az is kiderül, hogy súlya 93-95 kiló körül van, semmilyen téren nem fogadja el magára a "gyengébb nem" meghatározást, jelenleg nincs senkije, és hogy a jelentkezők kemény kiképzés elé néznek.

A Babezilla (büntető szóvicc egy dögös, nőnemű Godzilla körülírására – a szerk.) becenéven is emlegetett 32 éves óriásnő tavaly novemberben tűnt fel az ausztrál Zoo Weekly címlaplányaként. „Soha más magazin nem tett még közel hét láb magas nőt a címlapra. Külön csináltatnunk kellett a bikinijét, de megérte!” – lelkesedik a lap szerkesztője, Paul Merrill. Erőfeszítéseiket a World Record Academy is elismerte, ezzel a sorozattal Amazon Eve hivatalosan is a Világ Legmagasabb Bikinimodellje lett.

A sorozaton az - egyébként testmagasságával arányos modellméretekkel rendelkező - vöröshajú főszereplő egy „hagyományos” magasságú lánnyal pózol. Az eredmény sokkoló, bár direkt csalóka: az átlagosnak eladott kolléganő mindössze 162 centi, mellette Babezilla így persze, hogy két és fél méteresnek tűnik, combja kolléganője vállánál végződik, és bármikor a másik lány fejére tudná pakolni a mellét.

Ez utóbbi tulajdonságokat valószínűleg inkább férfiak értékelnék, de úgy tűnik, ők sincsenek elegen: MySpace-oldala szerint Babezilla egyedülálló, bár ezt nem biztos, hogy csak magassága okozza.

Életrajza szerint Amazon Eve-et középiskolai osztálytársai sokat csúfolták magassága miatt, amikor 14 évesen már látszott, nem mindennapi adottságokat kapott ezen a téren. A kislányt szigorú apja tudományos pályára szánta, Barbie-k helyett mikroszkópot kapott a 8. születésnapjára, és bár nem lett belőle atomfizikus, végül azért szerzett egy főiskolai diplomát művészeti menedzsment szakon, ezek mellé pedig begyűjtött egy jogi és egy személyi edzői végzettséget is.

„Gyerekként magas voltam, sovány és formátlan, félénk, és nem volt semmi önbizalmam. Egész addig, míg később nem kezdtem edzeni, fitnesszel foglalkozni, átalakítani a testem, ettől végre önbecsülésem is lett” – emlékszik egy tavalyi, a Las Vegas Weeklynek adott interjújában.

Új alakjának köszönhetően először modellkarrierrel próbálkozott, de hamar rájött, hogy testalkatából adódóan soha nem tudna belefogyni az átlagmodellektől elvárt nullás konfekcióméretbe (ami az európaiban 32-esnek felel meg ). Ezután inkább személyi edzőként próbált érvényesülni, majd amikor egyik ügyfeléről kiderült, hogy profi domina, rajta keresztül tudomást szerzett arról is, hogy egyes pasik bármit megadnak azért, hogy egy harcias amazon büntesse őket - de egy félórára háromszáz dollárt (közel 60 ezer forintot) minimum. Ennyit kapott ugyanis Babezilla első kliensétől, egy igen apró termetű ázsiai üzletembertől mindössze azért, hogy felvette és sétálgatott vele.

Az óriási termetű, izmos nőkre – azaz ebben a szlengben amazonokra – gerjedő pasik számára a lényeg, hogy kicsinek és védtelennek érezzék magukat, az amazoncsajoknak pedig szexelni se okvetlenül kell a klienssel, elég, ha csak lebirkózzák, ráülnek, hajigálják, és közben porrá zúzzák a macsó egójukat. Jó, esetleg fizikailag is, de csak egy kicsit. "Imádom uralni a pasikat, és lebirkózni vagy leütni őket, ha kell. Szeretném, ha az együtt töltött időnk jó szórakozást és egyben szép kihívást jelentene számukra, ugyanakkor emlékezetes élményt is, de sérülések nélkül" - vallja Amazon Eve. Weboldalán ízelítőként van pár videó is, amelyeken a fenti elvek szerint férfiakat hajtogat össze, bár a Velvet által megkérdezett domina, Lady Jenny szerint az amazon-fétisnek nem sok köze van a valódi BDSM-játékokhoz.


„Ez egy fétis-féle dolog, ami a harcias amazonokkal, az ő viselkedésükkel összeköthető. Adott egy harcias nő, aki legyőz, megerőszakol, magáévá tesz egy férfit, de ez nem feltétlenül domina-szolga kapcsolat” – magyarázza Babezilla szexepiljét Lady Jenny. Ezt maga Amazon Eve is így fogalmazza meg: "Az alá- és fölérendeltségnek semmi köze a szexuális szolgáltatásokhoz. Ez az uralkodásról szól. Csak dobálnom kell őket össze-vissza, az esetek 80 százalékában csak annyi a dolgom, hogy pasikat emelgetek".

Babezilla MySpace-oldalán hosszas listában részletezi is az amazonos játszadozások lehetséges szereposztásait, de nincs kőből a szíve, hajlandó jövendőbeli összecsomagolandója ötleteit is figyelembe venni. Bulvárban is naprakész, bárkivel szívesen eljátssza például, hogyan zajlott volna a hűtlenségen kapott golfbajnok, Tiger Woods lebukós beszélgetése egy amazonnal, bár az eredeti, Elin Nordegren golfütős verziója se volt rossz.

Amazon Eve hitvallása szerint „Legfőbb hobbim, hogy megfosszalak a férfi kiváltságaidtól és megfelelő méretűre zsugorítsam őket. Kettőnk közül sose én leszek a gyengébb nem, én egy műgonddal faragott, szobortestű Amazon Hódító vagyok”. A modell ma már nagyon is jól érzi magát a testében ezzel a magassággal, de azért van, amire még mindig érzékeny: "Nem vagyok űrlény, sem jeti, sem repülőgép-anyahajó, és végképp nem vagyok férfi".

Mekkora a világ legmagasabb asszonya?

Babezilla a maga 205 centijével (ami 6 láb 8 hüvelyknek felel meg) még mindig sehol nincs a Guinness-rekordok könyvében hivatalosan is a Világ Legmagasabb Nőjeként nyilvántartott Sandy Allenhez képest. Az indianai asszony egy agyalapi mirigy-rendellenesség következtében 7 láb 7,25 hüvelyk magas volt, azaz 232 centiméter. Allen 2008-ban bekövetkezett halála óta nincs a Guinness-bizottság által is elismert Legmagasabb Nő, bár egy kínai asszony, Yao Defen a maga 7 láb 9 hüvelyk, vagyis 236 centis magasságával átvehetné a helyét, az ő adatait azonban egyelőre nem hitelesítették.

Forrás: Wikipedia