horoszkóp

Pénzért hagyta megerőszakolni 7 éves húgát a trentoni tinédzser

2010.04.01. 16:14 Módosítva: 2010-04-01 19:10:12
Egy 15 éves lány egy házibuliban pénzt fogadott el férfiaktól azért, hogy szexuálisan zaklathassák hétéves mostohahúgát, aki azért kísérte el, mert aggódott érte. A lány állítólag végig is nézte, hogy mostohatestvérét megerőszakolják. A ház biztonságáért felelős rendőrök nem vették észre, hogy mi folyik a lakásban, most a biztonsági kamerák felvételeinek segítségével próbálják megállapítani, hogy kik voltak ott a bulin. A felelőtlen nővért már letartóztatták.

A New Jersey államban található Trentonban egy 15 éves lány egy házibuliban pénzért cserébe megengedte, hogy pár férfi szexuálisan zaklathassa hétéves mostohahúgát. A rendőrség feltételezései szerint a tinédzser jelen is volt, amikor mostohatestvérét hét férfi megerőszakolta - írja az Associated Press. A két lány vasárnap délután az otthonuk környékén lógott, majd egy ismerős férfi meghívta a tinédzsert a közeli Rowan Towers egyik lakásában rendezett bulira. Mivel a hétéves kislány félt, hogy mostohatestvérének valami baja eshet, ezért elkísérte a buliba. A rendőrség szerint a 15 éves lány hamar magára hagyta a gyermeket, hogy egy hálószobában üzletet köthessen a jelenlévő férfiakkal. Amikor kijött a nappaliba, állítólag odaadott némi pénzt hétéves mostohatestvérének, és arra kérte, hagyja, hogy a férfiak hozzáérjenek.

A szülők azt hitték, hogy elszöktek

"Nemcsak simogatták, hanem meg is erőszakolták. Azt mondták, hogy megölik, ha sikítani mer, vagy bárkinek is elárulja, hogy mit műveltek vele" - ismertette a történteket a sajtóval Joseph Juniak rendőrkapitány. Később a hétéves kislány felöltözött és egyedül távozott, végül két nő talált rá a lakás előtt sírdogáló gyermekre, akit hazakísértek. A szülők eközben már értesítették a rendőrséget, mivel azt hitték, hogy gyermekeik talán elszöktek, ezért nem értek haza késő délutánig. Amikor a kislány hazaért, így már várt rá a rendőrség, akiknek elmondta, hogy pontosan mi történt vele, majd kórházba vitték.

A hétéves kislány mostohatestvérét még aznap éjszaka letartóztatták, és jelenleg előzetesben tartják egy fiatalkorú gyanúsítottak számára létrehozott intézményben. A nevét a kora miatt nem hozhatják nyilvánosságra, de az ügyész szeretné, ha a lány felnőttként felelne tettéért a bíróság előtt.

trenton450

Kamerák figyeltek

A trentoni polgármester, Doug Palmer szerint az elmúlt húsz évben még soha nem hallott ilyen szörnyűségről. "A rendőrség nagyon komolyan veszi az ügyet. Biztos vagyok abban, hogy pokolra kerülnek azok, akik ebben részt vettek. Jómagam is egy hétéves kislány édesapja vagyok, és el sem merem képzelni, hogy milyen borzalmas dolgok történtek abban a lakásban" - tette hozzá.  A rendőrség szerint körülbelül egy tucat ember - köztük tizenéves fiúk - vett részt a bulin, most a biztonsági kamerák felvételei segítségével próbálják beazonosítani a személyeket.

Rossz hírű környék

A Rowan Towers és környéke egyébként meglehetősen rossz hírű, és a házat üzemeltető cég a rendőrséggel közösen próbálja felvenni a harcot a bűnözés ellen. Napközben két biztonsági őr ügyel a rendre, délután ötkor pedig két rendőr veszi át a helyüket. Irving Bradley, a rendőrség egyik vezetője szerint az üzemeltető még több biztonsági kamerát szereltet fel, és egy harmadik rendőrt is felbérelt, hogy másik két kollégája óránként őrjáratra indulhasson. Chalia Johnkins, egy közelben élő nő szerint gyakoriak a kétes összejövetelek, és a rendőrségnek tudnia kellett volna, hogy valami nincs rendben: "Az őrjáratozó rendőröket is felelősségre kellene vonni. Nem egyszerű biztonsági őrökről beszélünk, hanem rendőrökről. Nem látták, hogy egy kislány sír?"