A Vaslui megyei Nicolae Comărgean, aki múlt hónapban kíméletlenül vágta le saját kezűleg a péniszét, most a polgármesteri hivataltól kért pénzt, hogy kifizethesse hímtagjának rekonstrukciós műtétjét. Az operáció négyezer lejbe került volna, de a polgármester elhajtotta.

A polgármesteri hivataltól kért pénzt egy új hímtagra az a Vaslui megyei férfi, aki múlt hónapban kiherélte magát, miután feleségével és szeretőjével is összeveszett. A korábbi beszámoló szerint a 45 éves román állampolgár lassan és kíméletlenül végezte el magán a műveletet, a csonkokat végül a munkatársai találták meg rongyokba bugyolálva.

"Túl sok nőt tettem boldoggá az életemben. Kíváncsi vagyok, hogy akarnak kiszipolyozni most, hogy már nincs péniszem. Amikor megláttak, olyan boldogok lettek, mintha az istennel találkoznának" - idézte most a manna.ro, mit is mondott a férfi az eset után. Az öncsonkító a napokban térhetett haza a kórházból Bogdăneşti nevű falujába, majd felkereste a polgármestert, akitől a rekonstrukciós műtétre négyezer lejt akart kunyerálni.

"Kért tőlem négyezer lejt, hogy megoperáltassa magát ott lent. De honnan adjunk neki pénzt? Nekünk sincs" - nyilatkozta az elöljáró, aki szerint a kasztrált férfi ittas állapotban volt, mert nem tudott összefüggően beszélni. Hozzátette, Nicolae mindezek után szégyenében egy másik megyébe menekült a rokonaihoz.