horoszkóp

Gyereket szült mostohaapjának egy 11 éves texasi kislány

2010.04.26. 18:27
Pár hónappal azután, hogy egy 28 éves texasi férfit letartóztattak mostohalánya szexuális zaklatása miatt, az anya ellen is letartóztatási parancsot adtak ki, mert a gyermekvédelmisek szerint tudomása volt arról, hogy mi folyik otthonában. A nyomozók szerint a férfi már öt éven keresztül erőszakoskodott a lánnyal, aki tavaly decemberben gyereket is szült neki.

Letartóztatták azt a texasi nőt, akinek lányát rendszeresen megerőszakolta az asszony élettársa, aki végül teherbe is ejtette a gyermeket – írja a myfoxhouston.com. A Brazoria megyei Alvinban élő Mirella Garcia Caple jelenleg őrizetben van, és az óvadék összegét százezer dollárban (közel 20 millió forintban) állapították meg. A 36 éves, többgyermekes asszony ellen még múlt héten adtak ki letartóztatási parancsot, a lányával erőszakoskodó férjét, a 28 éves Stephen Caple-t már korábban őrizetbe vették.

A férfi állítólag akkor kezdte el zaklatni mostohalányát, amikor a gyermek még csak hatéves volt. A kislány végül tavaly, a tizenegyedik születésnapja környékén teherbe is esett, decemberben pedig megszülte gyermekét, akinek a DNS-teszt szerint Caple az apja. A férfit januárban tartóztatták le gyermek ellen elkövetett nemi erőszak miatt. Az óvadékot kétszázezer dollárban (kb. 40 millió forintban) állapították meg, az ügyben egyelőre nem született ítélet.

A vizsgálat során merült fel az anya felelőssége, aki öt éven keresztül szemet hunyt az otthonában folyó szexuális erőszak felett. Mivel bizonyíthatóan tudott élettársa tevékenységéről, a nőnek szintén gyermek ellen elkövetett nemi erőszak miatt kell felelnie a bíróság előtt. A gyermekvédelmi felügyelőség természetesen elvette Mirella Garcia Caple gyermekeit az anyjuktól, és rokonoknál helyezték el őket. Az asszony egyébként sérült gyerekekkel dolgozik, az Amerikai Cserkészlányok Szövetségének programjaiban is részt vesz, és alkalmanként betegszállítással is foglalkozik.

A szakemberek szerint gyakran előfordul, hogy a szülő tudja, hogy mit művel a másik fél a gyermekével, de nem tesz ellene semmit, sőt akár beleegyezését is adja.