Chelsea Handler azt állítja, poénból rakott be magáról egy pikáns felvételt bemutatkozó videójába, amit egy klubnak szánt. A felvételt állítólag megszerző RadarOnline szerint a 35 éves nőci több hollywoodi ügynöknek is elküldte a videót, amikor közel tíz évvel ezelőtt munkát keresett. A színésznőként és műsorvezetőként is dolgozó Handler egyébként nem szégyenlős, tavaly az Allure magazinnak dobta le a ruháit, aztán a Playboynak vetkőzött

A RadarOnline azt állítja, hogy nemrég a birtokába jutott egy olyan, több mint tíz évvel ezelőtt készült felvétel, amin Chelsea Handler amerikai humorista, író, színésznő és műsorvezető éppen egy brit akcentussal beszélő férfival szeretkezik. A felvételen, amiből egyelőre csak egy állóképet közöltek, Chelsea Handler először bemutatkozik, és belekezd egy saját stand-up számba, majd hirtelen váltással az látható, amint éppen egy férfival szeretkezik. Miután partnere rákérdez, hogy kész-e a felvétel, Handler belenéz a kamerába és elmosolyodik. Egy újabb hirtelen váltás, és tovább folytatódik Handler műsora, amit valószínűleg az otthonában vett fel.

A RadarOnline információi szerint Handler az ominózus felvételt több hollywoodi ügynöknek is elküldte amikor éppen munkát keresett. „Egy régi bemutatkozó kazettáról van szó, amit Chelsea még évekkel ezelőtt készített, pontosabban akkor, amikor Hollywoodba költözött, hogy humoristaként csináljon karriert. Biztos vagyok abban, hogy a legtöbben ki is dobták a kazettát, mert akkor még nem volt túl jó ebben a műfajban, és nem gondolták volna, valaha befut majd. Az is nagyon valószínű, hogy a címzettek többsége az első pár percnél nem jutott tovább, és így lemaradt a szexvideós részről” – nyilatkozta egy bennfentes.  Handler szóvivője, Steven Huvan megerősítette, hogy a videó valódi, és már jó régen készült.

A 35 éves humorista műsora, a Chelsea Latley szerdai adásában először poénból megköszönte a sztorit lehozó oldalnak, hogy elrontotta a karácsonyi meglepetést, amit a stábjának szánt, majd hozzátette, hogy csak viccből készítette el a felvételt, és egy humoristákat foglalkoztató klubnak szánt bemutatkozó felvételről van szó. „Mivel humorista vagyok. Különben is, már évek óta mutogatom különböző születésnapi bulikon” – folytatta. Hozzátette, pár hónappal ezelőtt valaki felkereste az ügyvédjét, és egymilliót követelt tőle a birtokában lévő felvételért cserébe. Handler persze nem volt hajlandó kifizetni az összeget egy olyan felvételért, amit ő csinált saját magáról, és ami egyébként neki is megvan. „Tudják, mit mondtam, hogy nem érek ennyit”

Chelsea Handlertől egyébként nem áll távol a meztelenkedés. Tavaly például szerepelt az Allure magazin májusi számában, aminek kedvéért rajta kívül még négy másik ismert nő vetkőzött le. „Szeretek meztelenkedni, és kedvelem az Allure magazint, szóval úgy döntöttem, hogy igent mondok a felkérésre. Jó a mellem. Igazi és hetyke. Bár nem mindenki láthatja, az a fontos, hogy én tisztában vagyok ezzel, ahogy azok a pasik is, akikkel lefeküdtem” – nyilatkozta akkor a magazinnak. Pár hónappal később egyébként az amerikai Playboyban is szerepelt. Igaz, a karácsonyi címlapért nem vetkőzött le teljesen, a kényesebb részeket egy bikini fedi. (Klikk a fotózáson készült videóért!)

A magazinban persze egy interjú is olvasható Handlerrel, és – mily előrelátóan – többek közt azt is megkérdezték tőle, hogyha belekeveredne egy botrányba, akkor szerinte milyen jellegű történetbe keveredne bele. „Valószínűleg egy olyan szexvideó kerülne elő, amiben egy nagyon botrányos figurával – mondjuk Verne Troyerrel vagy Clay Aikennel – szerepelek. Persze ez nem számít hivatalos bejelentésnek, még egyiküket sem ismerem, így nem tudom megszellőztetni, hogy mégis mikor jelenik meg a felvétel. Ha rajtam múlik, akkor minél hamarabb” – nyilatkozta. Egyúttal arról is mesélt, hogy bizony ügyelnie kell arra, hogy mindig vegyen fel bugyit, ha nyilvános helyre megy, hiszen olyan sokszor szólt be azoknak a celebeknek, akik szinte menetrendszerűen villantanak.