Sokak szerint a megcsalás igenis művészet, ha valaki sikerrel alkalmazza nap mint nap lebukás (illetve a lebukás veszélye) nélkül. Vannak viszont olyanok, akik már a puszta szándék pillanatában lebuknak, és a lúzerség mércéjét tekintve ugye, az sem mindegy, hogy milyen módon, milyen körülmények között történik meg a hűtlenség lelepleződése. Az alábbi történeteket olvasóink küldték be, döntse el, hogy melyik sztori főszereplője a leglúzerebb! Természetesen minél nagyobb hülyének vélik a félrelépő felet, annál nagyobb pontszámmal jutalmazzák! És persze röhögjenek vagy sírjanak.

1. Beceneve buktatta le

Viki egyedi becenevet adott barátjának, ami végül a pasi vesztét okozta. A lány egy közösségi oldalon akart regisztrálni párja nevével, ám az már foglalt volt. „Kíváncsiságommal nem bírva megnéztem, hogy ki bitorolja ezt a lehetetlen és idióta nevet. Természetesen a párom volt. Állatneveldéről lévén szó, az ő virtuális állatkájának volt egy felesége, ami még kíváncsibbá tett. A nőstényállat egy tizenöt éves, nem túl szép lányé volt, aki persze az adatlapján, illetve az oldalon vezetett blogjában részletesen beszámolt a kettejük csodálatos, felejthetetlen, földöntúli boldogságáról és szerelméről, így első kézből értesülhettem a már négy hónapja tartó kapcsolatuk minden apró részletéről."

A történetnek viszont ezzel még mindig nincs vége, a fiú ugyanis egy újabb lúzer húzást követett el, amikor Viki számonkérte először telefonon, majd msn-en: „Az írásban folytatott beszélgetésünkbe bekapcsolta a barátnőjét, aki nekiállt alázni engem. Hármunk beszélgetésének körülbelül a negyvenedik percében derült ki számomra, hogy ez a liba nem az a liba, aki blogot ír. A negyvenötödik percben már a ketteske is tudott egyeske blogjáról, a negyvenhatodik percben már váltott az én alázásomról a párom alázására, amit később ők kettesben is folytattak. Hármunk közül egyeske értesült a legkésőbb a brazil szappanoperákat megszégyenítő eseményekről, de hármunk közül ő volt az egyetlen, aki a párommal is maradt."

1056555z

2. Nem is volt külföldön

Zita együtt élt már a pasival, aki eljegyezte, szóval minden szép és jó volt - elméletileg. Aztán valami miatt összekaptak, és két hétre mindenki ment az ismerőséhez lakni. „Persze ettől még találkozgattunk, telefonon beszéltünk, bár a vőlegényem el-eltűnt. Egyik nap meg közölte, hogy hát ő mérgében aláírt egy szerződést, egy évre, Amerikába a Disney on Ice-ba (mert hogy régen is ott korizott), pár nap és utazik. Volt sírás-rívás mindkettőnk részéről, Peti jött azzal, hogy jajj, de meggondolatlan volt, mennyire bánja, de már nem tudja visszavonni, mennie kell - de három hónapos próbaidő ott is van, megpróbálja magát kirúgatni. Elutazott (elvileg), és ezzel megint jöttek az el-eltűnögetések, bár kitűnő kibúvó volt, hogy edzése van, hogy várost néz, blabla... Ha beszéltünk, mindig az volt, hogy készül haza, nagyon jönne, és jön amint tud" - mesélte a lány.

Több mint egy hónap telt el így, míg egy nap Zita felnézett a srác hotmail-jére (állítólag csak azt akarta tudni, hogy az ő levelét elolvasta-e már), és akkor érte az első meglepetés: volt ott egy másik levél, egy másik csajtól, benne két fénykép, rajtuk a dátum. „Kiderült, hogy Peti még az országot sem hagyta el, hanem a balatoni nyaralójában bujkált az új nőjével. Végül, mint utóbb kiderült, a sztoriban egyedül a próbaidő volt igaz, mert tényleg három hónapot akart adni a másiknak, hogy működik-e vagy sem, és ha nem, akkor tényleg visszajött volna hozzám, mintha mi sem történt volna."

6304023

3. Félremenő sms-ek

„Volt egy pasim, akit az orránál fogva lehetett vezetni. Akit pedig lehet, azt ugye, ki kell használni" - kezdte történetét Anna. „Megismerkedtem valakivel, akivel összejöttünk, szeretők lettünk, és mivel akkor még egyetemre jártam, délelőtt nála voltam a koliban, délután pedig bementem a suliba. Mivel alig aludtam, írogattam az sms-eket, mindkettőnek párhuzamosan. És egyszer véletlenül a pasimnak küldtem el a másiknak szánt sms-t, amiben meginterjúvoltam, hányszor sikerült neki reggel a szex közben elmennie. Leizzadtam, és már keresztet vetettem az egészre, de végül kimagyaráztam. Nagyon gagyin. Hogy azt az üzenetet már jó régen megírtam, de a telefonom csak piszkozatolta, és most véletlenül rányomtam az újraküldésre." A pasi bevette az egyébként egyáltalán nem valószínűtlen mesét, ám Katának nem volt ekkora szerencséje egy hasonló történetben:

„Elég ciki volt, amikor tizenéves koromban volt egy pasim, akit csaltam egy ideig az előzővel. Épp egy szórakozóhelyen  mulattunk, ahonnan lelépett a haverjaival, én meg egyből írtam a másiknak sms-t, hogy „na végre lekopott, akkor most már tudunk találkozni" ... és azzal a lendülettel elküldtem az üzenetet a pasimnak. Hát, ezt nem lehetett kidumálni."

56-1017905531

4. Csaja mellett társkeresőzött

Sarolta hatodik éve volt együtt a pasijával, és mint mondta, soha, semmi furcsaságot nem tapasztalt, ami azt jelezné, hogy baj van a kapcsolatukkal. „Aztán egyik nap rákattintottam a Facebookos adatlapjára, és meglepődve tapasztaltam egy értesítő jelenlétét az üzenőfalon, miszerint az egyik társkeresőn lájkolt egy csajt. A linkre kattintva csupán a parom.hu oldalát dobta ki, de rövid keresgélés után rábukkantam az adatlapjára is. Nagyjából egy évvel ezelőtt regisztrált, még csak nem is szexpartnert, hanem komoly kapcsolatot keresve." A lány barátja azzal védekezett, hogy épp haragban voltak, amikor regisztrált a társkeresőre, de hogy kibékülésük után miért nem törölte magát a rendszerből, illetve miért keresgélt továbbra is a kínálatból, arra nem tudott magyarázatot adni. „Igazából soha nem is tudtam volna meg, hogy mi folyik a hátam mögött, ha az oldalba épített Facebookos „Tetszik" gomb megnyomásával nem jelenik meg az adatlapján ennek a nyoma. Amit lúzer módon nem vett észre, és nem törölt egyből."

5. Elcserélt pulóver lett a veszte

Etelka pasija egy pulóver miatt bukott le elég csúnyán. A férfi minden másnap „edzésre" járt, és egyik ilyen alkalom után egy idegen felsőrészben jelent meg otthon. Persze, ez a feleségének előbb tűnt fel, mint neki, de ügyesen kimagyarázta magát: „Azt mondta, az öltözőben véletlenül a haverjáét kapta fel magára, majd visszacseréli, amint lehet. Teltek a napok, a pulóvert kimostam, aztán hétvégén úgy alakult, hogy bográcsozásra voltam hivatalos az egyik barátnőmhöz (férjem munka miatt nem tudott velem jönni). Az idő hűvös volt, és alkalomhoz illő ruházat híján elvittem magammal azt a polár felsőt, ami már egy ideje félre volt téve a szekrényben.

A kerti partin aztán mindenki alaposan a pohár fenekére nézett, a tűz körül sztorizgattunk mindenféléről, miközben magamra kaptam a pulóvert, mert kezdtem fázni. Erre az egyik csaj, akit az összejövetelen ismertem meg, bortól mámoros állapotban, örömködve sikongatni kezdett, hogy neki is ilyen pulcsija van, majd a röhögéstől szakadozva elmesélte, hogy egy dugás alkalmával a szeretője az ő felsőjét kapta fel sietve, és még jó, hogy nem a rózsaszínt, mert így legalább be tudta adagolni a hülye feleségének, hogy az egyik haverjáé. Mondanom sem kell, perceken belül vége lett a bográcsozásnak, amikor kiderült, hogy én vagyok az a „hülye" feleség. De nemcsak a bográcsozásnak, hanem a házasságomnak is."

6. A webkamera csodája

Vera egyszerű, de annál velősebb története pedig a következő: „Párom mesélte a sztorit. A haverja külföldön volt valahol, asszonyka otthon. Skypeolnak, megy a webkamera, mikor a pasi egyszer csak arra lesz figyelmes, hogy a háttérben elsétál egy vadidegen alsógatyás pali.
Ennyi!"


 

Tud jobbat?

Ha úgy gondolja, a fenti történetek mindegyike piha ahhoz képest, amit Ön tud, ne tartsa vissza magát, a hozzászólások között ossza meg velünk a sztorit!