Kishíján letépték a heréjét a kocsmában legyantázott angolnak

2010.06.17. 15:17
A jótékony vicceskedés elég rossz fordulatot vett Joe Cooper számára, ugyanis bikinivonala részeges gyantázása után ő a kórházban töltötte az estét, míg a többiek buliztak egy jót. A srácok a helyi kórháznak gyűjtöttek pénzt a bizarr kozmetikai önkínzással, de a brazilgyanta rossz ötletnek bizonyult.

A 10 jó barát Birstal városka The Trees nevű pubjában vállalta be a gyantázást, amivel a közeli kórháznak gyűjtöttek pénzt. A kocsma vendégei közül az téphette le az éppen aktuális gyantacsíkot, aki a legmagasabb licitet ajánlotta. - számolt be az eseményekről a The Sun.

A srácok a mellkasukra ragasztgatták a csíkokat, míg valakinek az a briliáns ötlete nem támadt, hogy inkább a bikinivonalról szedjék le a szőrt, ugyanis minél érzékenyebb helyre került a gyanta, annál többet fizettek a jószívű vendégek a tépésért.

Joe Cooper 24 éves építőipari munkás volt az egyetlen, aki a brazil fazont is vállalta, de balszerencséjére a gyantacsík a heves poénkodás közben túl érzékeny területre került, és a lendületes rántás nem csak a szőrt vitte, hanem a férfi hét bőrrétegéből hatot is magával rántott. Az orvosok szerint a bátor építőmunkás a nyúzás mellé még a fél heréjét is kishíján elvesztette a kocsmai kozmetika során.

wax450

„A többi srác nyuszi volt, és nem vállalták, de én mondtam, hogy megcsinálom” – nyilatkozott az áldozat a bikinivonaláról. Ő viszont nem volt nyuszi: „Lefeküdtem, becsuktam a szemem, és aztán hirtelen valami pokoli fájdalmat éreztem és dőlt a vérem. Még sose fájt semmi ennyire. Azonnal kijózanodtam, az ágyékom pokolian nézett ki. Vöröslött és égett.” – mondta Cooper, hogy nézett ki a baleset az ő szemszögéből. A botcsinálta kozmetikus túl nagyot rántott a gyantacsíkon, arra nem is gondolt, hogy a hatalmas lendülettel nem kevés bőrt is letép. Később nagyon bánta hevességét, és nem győzött bocsánatot kérni vérző heréjű áldozatától.

Cooper a kórházban kötött ki, és talán még a fájdalomnál is jobban zavarta, hogy sokan kiröhögték. „Vicces, hogy pont az a kórház segített rajtam, amelynek én akartam segíteni. Azt mondták, ha még egy réteg bőr levált volna, a herémnek annyi. Szóval tulajdonképp elég szerencsés voltam.” – ennyivel összegezte Cooper az esetet. A kórházban krémet és antibiotikumot írtak fel neki.

„Joe amúgy igazi bohóc, szeret ilyen hülyeségeket csinálni” – mondta a pub üzletvezetője, aki szerint ezért történt a baleset pont Cooperrel. „Kiröhögtem, de azért sajnáltam is, mert aznap este diszkót rendeztünk, ő meg még járni is alig tudotto.” Egyébként Cooperék 3000 font (1 millió forint) körüli összeget gyűjtöttek a Leichesteri Királyi Kórháznak, a sérült pedig saját bevallása szerint jól gyógyul, és okult az esetből: ígéri, nem csinál több hülyeséget.