Korábbi cikkünk összeállításakor azt hittük, mi tudjuk a leghülyébb hűtlenek leghülyébb sztorijait, ám a kommenteket pásztázva kiderült, olvasóink tarsolyában is van egy-két gyöngyszem. Előkerültek olyan történetek, amikor a megcsalt fél is csak visítva röhögött a lebukás körülményei miatt.

Városi legenda?

Solyán kívül még két olvasónk osztotta meg velünk az alábbi történetet, hosszabb és rövidebb verzióban is. Nem tudni, hogy kivel, mikor, és pontosan ebben a formában történt-e meg a dolog, vagy csak városi legendáról van szó, mindenesetre tanulságos a sztori: „A legdurvább, amit én hallottam, egy férjről szólt, aki azt hazudta otthon, hogy kiküldetésbe utazik, miközben átköltözött pár napra a szomszéd lépcsőházban lakó szeretőjéhez. Egyik reggel a szerető leküldte a palit a szemetet kidobni. A pali álmosan leslattyogott pizsamában, papucsban a ház közös kukatárolójához, majd megszokásból a saját lakásukba ment vissza.”

Időközben kiderült, hogy a városi legenda voltaképp egy Moldova György novellának, a Szemetesvödörnek a leegyszerűsített változata. Köszönjük az olvasónk észrevételét!

Haragudni sem lehet rá, olyan hülye

„Pasim kitalálta, hogy nem bízok meg benne, ezért gondoltam, zárjuk le a témát azzal, hogy elküldi nekem emailben az összes beszélgetését a csajjal” – mesélte EnCIS nevű kommentelőnk. „Elküldte az utolsót is, hogy: "Ugye, kitörölted a szaftos részeket?" „Hát persze.” Visítottam a röhögéstől, erre még idegesnek sem lehet lenni. Hülyegyerek.”

Pasija telefonjáról írt exének

Dream írta a következőket: „Elég durva melóm volt, napi 12 óra, szóval a megcsalás része nem is lett volna olyan gyönyörű a drágának, de olyan alapvető hibán csúszott el, hogy esküszöm, én magam röhögtem el magam. Néha hívott, sms-t küldött az én telefonomról is, ami még rendben van, de a volt pasijának is elég gyakran írogatott. Másfél hónap után jöttem rá, de úgy, hogy az sms-eket ugye kitörli az "Elküldött üzenetek"-ből a telefon, de arra már nem volt figyelmes, hogy ezt mind a SIM-re menti, a telefonom beállítása szerint pedig mindig menti az sms-eket a "Kimenő üzenetek"-be is, mert a telefon memóriája lényegesen nagyobb, mint a SIM-é és szeretem megőrizni az üzeneteimet. Ezt ő viszont nem tudta, és nem is volt figyelmes, na de mikor kerestem egy régi sms-t a telómon, elég szép regényt olvasgattam az elmúlt egy hónapra visszamenőleg.”

Véletlen hívás

„Férjem veszte az lett, hogy nem szerette használni a mobilján a billentyűzárat” – mesélte Rami. „Ráadásul semmilyen táskát nem hordott magával, a telóját pedig általában a farzsebébe tuszkolta be. Ebből több vicces szitu is adódott, a billentyűk érzékenysége miatt ugyanis előfordult, hogy pár mozdulattól véletlenül benyomódott a gyorshívás gombja, ahová az én telefonszámom volt elmentve, és olyan hívásokat kaptam tőle, amikről ő nem is tudott.

Egyik nap szintén úgy adódott, hogy ráülhetett a mobilra, és mivel nem szólt bele a telefonba, szokásomhoz híven már majdnem kinyomtam, amikor egy női hangra lettem figyelmes a háttérben. Nagyjából öt percen keresztül hallgathattam, hogyan fűzi a férjem a kolléganőjét, és a háttérzajokból ítélve még pár csók is elcsattant.” Olvasónk egyébként az eset után visszahívta a párját, aki mindent tagadott, még akkor is, amikor este a felesége az orra alá nyomta a bizonyítékot, a kimenő híváslistában szereplő telefonszámot és a „beszélgetés” idejét. „Váltig állította, hogy beképzeltem magamnak ezt a dolgot, ő semmilyen nővel nem beszélgetett, főleg nem olyanokat, amilyeneket én hallottam.”

Nyitva felejtett levelezés

„Együttélés, minden happy” – meséli randomburvi, aki egyik este a pasijával ült a tévé előtt a kanapén, miközben az internezett. „Pasi kijelenti, hogy vécéznie kell...és elballag. Ül bent már vagy 5 perce, szokásos újságolvasás. Közben a filmnek vége. Kezembe veszem a laptopot (laptopomat), gondoltam, megnézem a leveleimet addig. Több oldal nyitva, alul a fülekre kattintva nyitom a levelezőt. Nézem, nyitva, levél nyitva. Levél tárgya: csak szex volt? ( Benne: "Ígértél egy vacsit is, mikor pótoljuk?" Közben kurva nagy robaj, wc-lehúz, pasi rohan kifelé, vörös fejjel. Gondolom, akkor esett le neki, hogy úgy hagyta a levelet. Kérdeztem, hogy akar-e közösen levelet olvasni, vagy inkább rögtön nekiáll pakolni. Erre: félreérted, nem történt semmi... Aki hülye, az hülye. Ez no comment.”