A német modellkereső műsor egykori versenyzője egy drasztikus fogyást követően 300 grammos mellimplantátumokkal próbált javítani önbecsülésén. Ez majdnem az életébe került, ugyanis három nappal a beavatkozás után kis híján elvérzett egy, a jobb mellében elpattant ér miatt. Egy műtéttel sikerült megmenteni az életét, valamint a német Playboy legújabb címlapjának tanúsága szerint a keblét is.

A német Playboy július tizenötödikén megjelent kiadásának címlapján a 23 éves Gina-Lisa Lohfink szerepel. Korábban a Topmodell leszek németországi változatának harmadik szezonjában tűnt fel, igaz, azóta kicsit megváltozott a külseje. Többek közt hétezer eurót költött arra, hogy 300 ml térfogatú, vagyis kb. 300 gramm súlyú implantátumokkal varázsoljanak nagyobb keblet neki a plasztikai sebészek. Ez a döntés majdnem az életébe került, a beavatkozást követően ugyanis majdnem elvérzett, ami részben saját gondatlanságának és felelőtlenségének köszönhető.

Az esetről akkori barátja, a Flo2Soul néven ismert énekes számolt be a Bildnek.„Három nappal a műtét után történt. Gina nem tartotta be az orvosi utasításokat, nem vigyázott magára. Egyszer csak sikítást halottam a fürdőszobából. Amikor bementem hozzá, nagyon sápadt volt. A jobb melle nagyon megduzzadt, ő pedig ettől teljesen pánikba esett” – nyilatkozta az egykori barát, aki természetesen azonnal értesítette az orvost. Mint kiderült, a műtéti heg nem forrt be rendesen, és elpattant egy nagyobb ér, és a felgyülemlett vér miatt duzzadt meg a szőke playmate melle. Miután megoperálták a lányt, a doktor közölte a barátjával, hogy Gina-Lisa Lohfink nagyon sok vért vesztett.

Andrei Carantino plasztikai sebész a Click! lapnak elmondta, hogy a modellnek a tusolás közben is óvnia kellett volna a beavatkozás helyét, a kötést nem lett volna szabad levennie. Hozzátette, ritka, szinte hihetetlen esetről van szó – írja a manna.ro.

A szőke topmodell eleinte sem a mellnagyobbító műtétről, sem az utána történt komplikáció valódi okáról nem mesélt a nyilvánosságnak – írja a Bild.  2009 szeptemberében mindenesetre megnyílt a német lapnak, és elmesélte, hogy pontosan miért is döntött úgy, hogy kés alá fekszik. „Nagyon sokat fogytam, és így a mellem is kisebb lett.  Igaz, mindig is tetszettek a nagy mellek. Szóval úgy döntöttem, hogy megoperáltatom magam” – nyilatkozta Lohfink.

Szerinte egyébként hülyeség titkot csinálni az ilyen beavatkozásokból, mellékesen a Bild előtt senki nem kérdezett rá konkrétan, hogy kés alá feküdt-e. „Idegesít, ha valaki nem vallja be, hogy megműtette magát pedig egyértelműen létszik a végeredmény. Ez egyszerűen nevetséges” – tette hozzá, és megjegyezte, hogy csak és kizárólag maga miatt vállalta a műtétet. „Borzasztónak tartom, amikor bizonyos nők csak a pasik kedvéért nagyobbíttatják meg a mellüket” – nyilatkozta Lohfink. Egyúttal leszögezte, rajta minden más részlet a természet adománya, és csupán a nagy fogyás előtti állapotokat szerette volna rekonstruálni.