Harmadik gyermekét is megszülte a terhes férfi

2010.08.03. 19:24
Néhány nappal ezelőtt megszületett Thomas Beatie harmadik gyermeke, egy kisfiú. A transznemű kismama ezúttal is természetes úton adott életet a babának, aki egészséges és gyönyörű. Egy ismerős állítása szerint a szülés gyorsan zajlott, Thomas Beatie kis híján az autóban adott életet fiának.

Több mint egy héttel ezelőtt - vélhetően július huszonötödikén - megszületett a terhes férfiként ismert Thomas Beatie harmadik gyermeke Bend város St. Charles Medical Center nevű kórházában – írja a RadarOnline. „Világosbarna a haja és kék a szeme. Nagyon helyes és tündéri. Szép nagy, egészséges baba” – sorolta fel a gyermek tulajdonságait a család egyik ismerőse. Mint kiderült, Beatienél csak a kiírt dátum után indult be a szülés, ezután viszont nagyon felgyorsultak az események. „Alig sikerült beérni a kórházba, majdnem az autóban született meg a gyermek” – nyilatkozta egy bennfentes, aki hozzátette, hogy a szülők nem akarnak nagy felhajtást, inkább otthon maradnak, hogy minden percüket legkisebb gyermeküknek szentelhessék.

Nem voltak kíváncsiak a gyermek nemére

bm mc thomas beattie 05

A RadarOnline szerint akárcsak az első két gyermeknél, a terhes férfiként ismert Beatie a kisfiút is természetes úton hozta világra. A közlékeny barát szerint Thomas Beatie csak egy napot töltött a kórházban, és haza is engedték. „Amikor az első gyermeke született, négy napot kellett bent lennie, a második gyermeknél pedig két napot. Mivel a fiuk teljesen egészségesen jött a világra, ezért most nem volt szükség arra, hogy hosszabb időt töltsenek bent” – nyilatkozta a RadarOnline informátora. Egy korábbi cikk szerint a pár a szülés előtt nem akarta megtudni, hogy milyen nemű harmadik gyermekük, szerették volna, ha ez meglepetés marad. A biztonság kedvéért természetesen két névvel készültek a nagy napra.

Magára vállalta a kismama szerepét

Thomas Beatie Tracy LaGondinóként látta meg a napvilágot, ám a húszas éveiben rájött, hogy rossz testbe született. 1998-ban elkezdte az átalakuláshoz szükséges injekciókúrát, 2002-ben pedig eltávolíttatta a melleit is. A női ivarszerveinek kioperálására azonban nem került sor, mivel kiderült, hogy párja – akivel egyébként még nőként jött össze - méheltávolítása miatt már nem lesz képes szülni, és így neki kell elvállalnia a kismama szerepét, ha valóban közös gyermeket szeretnének.

A pár első próbálkozása nem járt sikerrel, méhen kívüli terhesség miatt hármas ikreiket abortálni kellett. A második alkalommal már nem egy orvos végezte a mesterséges megtermékenyítést, hanem Nancy vette át a szakember szerepét. Thomas Beatie és partnere, Nancy első gyermeke, Susan 2008. június 29-én született, majd pár hónappal később kiderült, hogy Beatie második gyermekét hordja a szíve alatt, és közel egy évvel ezelőtt világra jött első kisfiuk, Austin.