A tory képviselő, Mike Weatherley állítólag nem tudott róla, hogy neje prostituáltként keresi kenyerét, de nagyon nem jön jól kampánya közepén neki egy ilyen hír. A politikus 10 éve ismerte meg a nőt Brazíliában, a most 39 éves Carla állítólag akkor is a testéből élt. Most egyszerre három londoni bordélyban dolgozik, és 70 fontért gumi nélkül is vállalja.

A Sunday Mirror kiderítette, hogy az egyik brit konzervatív párti képviselő, Mike Weatherley Carla nevű, brazil származású neje korábban olcsó prostituáltként kereste kenyerét, és nemrég újra beszállt az iparba. A Tory Párt és David Cameron egyik legígéretesebb embere, az 53 éves Mike Weatherley 10 éve találkozott mostani feleségével Rio de Janeiróban: rossz nyelvek szerint az asszony munkája révén ismerkedtek össze a város egyik szórakozónegyedében, mikor Weatherley épp üzleti úton volt. A konzervatív pártnak nem csak munkája miatt lesz kínos a képviselő második neje: ha igaz ez az időtáv, az azt jelenti, hogy a keresztény értékeket hirdető Weatherley még első házassága alatt kezdett találkozgatni a brazil prostival.

Kapcsolatuk elején a férfi gyakran látogatott Brazíliába, barátnőjét még egy lakással is meglepte Rióban. 3 évnyi ismeretség után, 2003-ban feleségül vette a nőt és Angliába költöztette. A brightoni esküvő után Carla állampolgárságot kapott: papírjain foglalkozásaként „háziasszony” van feltüntetve. 2006-ban a pár Nyugat-Sussex-be költözött, onnan Hove-ba, de ismerősök elmondása szerint kapcsolatuk nem volt felhőtlen, ezért Carla néhány éve visszaköltözött Brazíliába. 2009 októberében azonban Weatherley visszahívta Angliába, hogy mellette legyen a választási kampány idején. „Mindketten nagyon erős egyéniségek, és több problémájuk volt mostanság. Mikor Mike hazahívta Carlát a kampány idejére, ő mellette állt. Nem tudom, a politikusok tudták-e, hogy prostituáltként dolgozik. Ez biztos nem illik David Cameron imidzsébe” – nyilatkozta a lapnak egy közös ismerős.

A prostiból lett  feleség épp férje hagyományos családi értékeket hirdető politikai kampánya alatt, februárban tért vissza a szexiparba, ráadásul Londonban. A Sunday Mirror riportere ügyfélnek kiadva magát felkereste a nőt dél-londoni munkahelyén, egy masszázsszalonban. Carla Weatherley készségesen elmondta, milyen típusú aktusokat vállal, majd levetkőzött és meztelenül táncolt az újságírónak. Azt is elárulta, hogy nem csak itt dolgozik. A nej „Bea” művésznéven dolgozik, pink fehérneműben fogadta a „kuncsaftot”, és felmondta az árlistát: 30 font (10.000 forint) a kézimunka, 40 (13.600 forint) az orálszex óvszerrel, és 70 font (28.000 forint) az orálszex gumi nélkül és minden más gumival.

"Jó itt, jó fejek a vendégek, kedvesek az emberek, jó pénzt kapok” – mondta el Carla a Mirror riporterének, miután eldicsekedett azzal is, milyen kapós.

Weatherley 2001 óta szeretne bejutni a Parlamentbe, idén komoly esélyei vannak (voltak). A Tory Párt stratégái úgy pozicionálták a képviselőt, mint a modern, családcentrikus konzervatív politikust, aki távol tartotta magát a párt botrányaitól az elmúlt években.

Amikor a Mirror bemutatta neki a nejével készült anyagot, Weatherley azzal védekezett, február óta nem élnek együtt, így neki fogalma sem volt róla, mit csinál a neje: „Jaj ne! Ez sokkoló! Februárban elváltak útjaink, abszolút nem tudok a dologról. Egyébként kapcsolatban maradtunk és minden héten egyszer együtt ebédelünk, szóval jóban vagyunk. De ez tényleg szörnyű, köszönöm, hogy szóltak” – hangsúlyozta meglepetését és felháborodását a politikus a lapnak.