horoszkóp

Tudta nélkül adhatták el Miss Hungary félmeztelen fotóit

nsz
2010.09.07. 09:33
Félmeztelen fotók kerültek fel a Perfect10.com weboldalra 2010 Miss Hungaryjéről, Maximovits Anettről, aki interjúiban rendre hangoztatta, köszöni, nem kíván vetkőzni. A modell állítja, mit sem tudott arról, hogy Xeni Barberi néven visszaéltek a képeivel, amiket négy évvel ezelőtt egy kanadai wellness magazin számára fotóztak. Maximovits azt is elmondta, kizárólag azért vállalta a fotózást, mert nem férfimagazinról volt szó, és, mert csak olyan képek jelentek meg róla, amiken bugyiban van és takarja a mellét. A modell azt gyanítja, egykori fotósa adhatta el a honlapnak azokat a képeket, amiken félmeztelenül, keblét láttatva pózol.

„Ezen most teljesen le vagyok döbbenve. Csak egy alkalommal készítettem ilyen fotókat, amikor egy kanadai wellness magazinnak csináltunk egy sorozatot. A megjelent képeken is bugyiban vagyok, és takarom mellemet, illetve a terméket, a mellfeszesítő krémet reklámozom” – felelte a 2010-es Miss Hungary, Maximovits Anett, amikor arról érdeklődtünk, ő rakatta-e fel magáról azokat a félmeztelen fotókat a Perfect10.com weboldalra Xeni Barberi néven, amikről a sexiside.hu beszámolt. „Ezek a képek négy évvel ezelőtt készültek” – mondta, majd megjegyezte, soha, de soha nem adta volna a hozzájárulását ahhoz, hogy egy ilyen honlap felhasználhassa a képeket. (A fotókat ide kattintva tekintheti meg.)

A fotós hibázott

22-akiralyno21

A kétségbeesett Maximovits Anettel most fordult elő először, hogy visszaéltek a képmásával, ezért fejben a megoldást kereste. „Nem emlékszem már, hogy mi szerepelt a szerződésben, négy év telt el azóta. Azt tudom, hogy ki által kaptam a mukát, őt most fel fogom hívni, hogy mi ez az egész" - mondta Maximovits. Amikor néhány órával később visszahívtuk, már beszélt egykori munkaadójával. "Meg fogjuk tenni a megfelelő jogi lépéseket, mert én nem adtam a hozzájárulásomat ezeknek a képeknek a megjelentetéséhez. A szerződés értelmében a wellness magazin számára készültek a képek, amik közül csak olyanok jelentek meg, amiken takarom a mellemet. Őszintén el vagyok keseredve, mert olyan nyers képeket látok, amik vagy beállítás közben, vagy a lepel és wellnesstermék odahelyezése előtt, illetve a 'maradj,mert csak az arcodat fotózom'-mondat után vagy a fény beállítások során készültek. Azok a képek, amiket én láttam a munka után, semmit nem mutatnak, a szerződésben foglaltak alapján retusálásra és megjelenésre kerülhettek. Úgy sejtjük, a fotós eladta a képeimet, talán azért, mert úgy gondolta, négy év után senkinek sem fog feltűnni, ha álnéven felkerülnek egy nemzetközi weboldalra.Ettől függetlenül azt gondolom, hogy nincs miért szégyenkeznem, mert nem kompromittálóak a képek, ilyeneket bármelyik modellről találhatunk. Az én problémám az, hogy egy ilyen oldalon, ráadásul a tudtom nélkül, álnéven, olyan képek kerültek fel, amelyek soha sehol nem jelenhettek volna meg. "

A modelltől azt is megtudtuk, nem tart attól, hogy Donald Trump magyar megfelelője, Répás Lajos visszaveszi tőle a koronát és a Miss Hungary címet a hirtelen felbukkant félmeztelen fotók miatt. „Egyáltalán nem gond egy ilyen fotósorozat, főleg azért sem, mert általában az erotikus képek számítanak kizáró oknak, ezek pedig nem azok.” Folytatásképp a 2009-es Királynő félakt miatt kizárt versenyzőjét, Papp Zsófiát említettük a korábban megrögzött szépségversenyzőként jegyzett modellnek, aki úgy véli, az egészen más kategória, mint a Miss Hungary, ugyanis míg az egy showműsor, addig ez a legősibb szépségverseny Magyarországon.

Megmászta a szépségversenyek Mount Everestjét

A verseny presztízse miatt Maximovits Anett úgy érzi, máris megmászta a szépségversenyek Mount Everestjét, ezért abba is hagyta a versenyzést. „11 éves korom óta számos szépségversenyen indultam Magyarországon, szinte mindent meg is nyertem” – mondta a szépségkirálynő, aki ősszel képviseli hazánkat a Miss-ek versenyén. A modell nem mer nagyot álmodni, az első helyet meg sem említette, azt viszont igen, már akkor is boldog lenne, ha minél több versenyzővel összebarátkozhatna, kapcsolatokat gyűjthetne, az első világversenye idején ugyanis erre nem figyelt oda eléggé.