Tinédzsereket itatott le és erőszakolt meg két amerikai tanárnő

2010.09.24. 15:43
Akár tíz évet is kaphat az a két dél-karolinai nő, akik a nyáron vad bulikat szerveztek otthonukban tizenéves fiúknak és lányoknak. A két asszony alkohollal és marihuánával kínálta a tinédzsereket, és volt, akivel le is feküdtek.

Akár tíz évre is lecsukhatják a két amerikai tanárnőt, akik a nyári szünetben szexpartikat rendeztek tinédzserek számára. A Daily Mail információi szerint a Dél-Karolinában élő Sarah Lindsay és Audrey Grabarkiewicz alkohollal és marihuánával kínálta az otthonukba meginvitált fiúkat.  A nyomozók szerint a 44 éves Grabarkiewicz pár diákkal le is feküdt, de mivel szexpartnerei már betöltötték a 16. életévüket, így ezen együttlétek miatt nem kell majd felelnie a bíróság előtt. Barátnője esetében más a helyzet, ő állítólag 11 és 14 év körüli fiúkkal is létesített szexuális kapcsolatot. Mint kiderült, egyik tanárnő gyerekei sem vettek részt a két nő által szervezett bulikon.

Chuck Wright seriff szerint előfordulhat, hogy a két nő még több tinédzsert csábított el, és természetesen szeretnék, ha tudomásuk lenne az összes áldozatról. Hozzátette, ne számítsanak könyörületre azok, akik fiatalkorúakat visznek bűnbe. „Túl sok gyermek hal meg az utakon, mert részegen vagy bedrogozott állapotban ülnek volán mögé, és az alkoholt vagy a kábítószert egy náluk idősebb személytől szerzik be. Ennek véget kell vetni”  - nyilatkozta Wright. Lindsay, aki a Boiling Springs-i általános iskolában tanított, felmondott, miután fény derült arra, hogy mit is művelt. Grabarkiewiczet, aki a helyi baptista templom megbízásából dolgozott gyerekekkel, pedig letartóztatása után rúgták ki. Mark Williams lelkész szerint az általuk alkalmazott tanároknak különösen erkölcsös módon kell élniük.

A két nőt hétfőn tartóztatták le. Grabarkiewicz óvadékát 25 ezer dollárban állapították meg, míg barátnője esetében pedig ennek az összegnek a dupláját rótták ki. Grabarkiewiczet szerdán reggel kiengedték, de a bírósági döntés értelmében nyomkövetőt kell viselnie. Kiengedésének napján kézbesítették neki a válási papírokat is, és férje, Eddie Grabarkiewicz a történtek után természetesen szeretné, ha ő nevelhetné három gyermeküket. A házaspár április óta él külön – írja a GoUpstate.