Másfél órás műtét után mindössze pár apró sérüléssel túlélte egy angol fiú, hogy lenyelt egy körömollót. Anyja azt állítja, ő csak egy pillanatra nem figyelt, majd azt látta, hogy gyereke vért kezdett felköhögni.

A 12 éves, bristoli Curtis Francis otthonukban lenyelt egy körömollót, de a dolgot sikerült kisebb sérülésekkel megúsznia. A fiú szerencséje az volt, hogy az ollót hegyével fölfelé nyelte le, így az nem szúrta ki a nyelőcsövét, és még a légcsövét sem zárta el az eszköz – írja a Daily Mail az augusztusi balesetről.

"Azt hittem, hogy csak egy toll kupakja volt az, de amikor vért kezdett felköhögni, és kétségbeesett hangokat adott, azonnal tudtam, hogy valami nagy baj történt. Mire megérkezett a mentő, már mindketten zokogtunk. A kórházban azt mondták, hogy egy ollót nyelt le. Annyira, de annyira aggódtam! Curtis különleges gyerek, segítségre van szüksége, mert nincs veszélyérzete, úgyhogy minden mozzanatát figyelnem kell" - mondta az anya, az ötven éves Karon Edwards a lapnak.

Az anya azt mondja, nem sok időre hagyta felügyelet nélkül a gyerekét, csak  mígfelrakott egy teáskannányi vizet. A 12 éves fiú csecsemőkorában agyvérzést kapott, ami agykárosodást, némaságot és látáskárosodást okozott nála – írja a Mirror.

"Az volt életem legrosszabb napja. Mindig mindent bevesz a szájába, de korábban semmi hasonló nem történt. Teljesen elborzadtam. Nem tudtam, hogy le is lehet nyelni egy ollót, úgyhogy teljesen sokkolt a dolog" – mesélte az eset után az anya a Daily Mailnek. A fiú a baleset óta már teljesen rendbejött.