Ivona Fišerovát megszólták kollégái, mert szerintük kihívó ruhában jelent meg egy pártrendezvényen, ő pedig azzal vágott vissza, hogy a következőre akkor már meztelenül jön majd. Fišerovától nem áll távol a vetkőzés, és azóta továbbgondolta az ötletet, azt mondja, ha jó célról van szó, jöhet akár a Playboy is.

A cseh szociáldemokrata párt egyik tagja, Ivona Fišerová bízik benne, hogy párttársai hamarosan felveszik a kor tempóját, és nem fogják azért cikizni, mert nemrég egy pártrendezvényre egy – szerintük túlságosan is –  kihívó ruhában jelent meg, írja a Mirror. A politikusnő válaszul azt üzente kollégáinak, hogy a következő alkalommal megnézhetik, milyen anyaszült meztelenül.

"Ideje lenne, hogy a párt gondolkodásmódja kicsit fiatalodjon, és leessen neki az, hogy mit szeretnének a fiatalok" – kritizálta a politikusnő Facebook-oldalán az őt kritizáló pártvezetést.

A 25 éves Fišerová a fiatal szociáldemokraták szervezetét vezeti jelenleg, és szívesen vetkőzne még annál is jobban, mint amennyit már megmutatott magából a Facebook-oldalán.

"Arra is kapható lennék, hogy a Playboynak készítsek néhány kellemes képet. Miért ne? A fotózásért kapott pénz mehetne jótékony célra. A mottóm: ahol segíteni lehet, ott a dolgom" – írja Facebookon a fiatal politikusnő.

A cseh politikába a hazainál már jobban beszivárgott a vetkőzés, ezért talán nem olyan meglepőek Fišerová szavai. A nyár közepén a cseh parlament hat képviselőnője azzal került be a hírekbe, hogy kihívó naptárt adtak ki.

A magyar politikai elitből egyébként a Jobbik fiatal képviselőjére, Dúró Dórára jelentkezett tömegigény, amikor feltettük a kérdést olvasóinknak,  kkit látnának szívesen kevés ruhában. Dúró nagyjából nyolcszázzal több szavazatot kapott, mint a második helyezett Lamperth Mónika.