Nem mindennapi jelenetsort rögzítettek egy kansasi benzinkút biztonsági kamerái: egy férfi el akart lopni egy autót, amiben egy fiatal pár csecsemője ült, amíg a szülők a kocsiból kiszállva várták a barátaikat. Amikor a tolvaj el akart hajtani, a fiú apja sikeresen beugrott a kocsi ablakán, és megállította a bűnözőt.

Egy Kansasben található benzinkút biztonsági kamerája felvette azt, hogy a 24 éves Melanie Richman és a 22 éves Aaron Richman kocsiját a fiatal pár gyerekével együtt el akarja lopni egy autótolvaj – írja a Daily Mail.

A pár a tankolásuk befejezése után a benzinkút parkolójában várt a barátaikra, hogy ők is végezzenek a dolgukkal. Pár métert eltávolodtak a kocsijuktól, egy a távolból érkező autótolvaj ezt használta ki, és beugrott a kocsiba, hogy gyorsan elhajtson vele. A tolvajnak könnyű dolga volt, a pár a kocsiban felejtette az autó kulcsait.

Az események nagyjából 7:30-kor kezdődnek:

Amint észrevették, hogy megpróbálják elvinni a kocsijukat a gyerekükkel együtt, a még tolató autóhoz rohantak. Az sajnos nem látszik a felvételen, de a férj a felesége kezébe nyomott egy lapátot, hogy azzal törje be a kocsi ablakát. Végül mindketten megkapaszkodtak az utas oldali ajtóban, de a feleség pár méter után leesett.

A fiatal férjnek viszont sikerül beugrania a kocsiba, ahol minden erejét összeszedve ütni, rúgni kezdte a tolvajt, aki néhány méter múlva egy oszlopnak csapódott, ahogy próbálta elhagyni a benzinkutat. A baleset után azonnal kiugrott a kocsiból, és elrohant.

A kocsiban lévő csecsemőre üvegszilánkok hullottak, de a rendőrség elmondása szerint nem esett baja. A feleség karján és lábán számos horzsolás keletkezett, a férj a füléig vágásokkal volt tele. Egyiküket sem kellett kórházba szállítani. Az eset még szerdán történt, a rendőrség keresi az elkövetőt.