Közleményben tagadta ki a családja a 81 éves Sheila Vogelt, aki a brit X-Faktor egyik versenyzőjének a nagymamája, és nemrég derült ki róla, hogy prostiként dolgozik. A nagymamáért rajongó unokát is sokkolta a hír, de azóta elfogadta az idős hölgy különös foglalkozását.

Nyilvános közleményben tagadta ki családja a 81 éves brit Sheila Vogelt, az X-Factor egyik versenyzőjének nagyiját, akiről pár hete derült ki, hogy titokban óránként 250 fontos escorthölgyként dolgozik.  "A család kiadott egy közleményt, amiben azt írták, hogy elhatárolódnak tőlem. Szerintem ez nem volt túl elegáns, de ha ezt akarják, hát legyen. Nagyon nehéz nekem ez a helyzet. Megvan a jogom arra, hogy úgy éljem az életem, ahogy akarom, de szomorú, hogy nem tudjuk felnőttek módjára megbeszélni a dolgot. Ha nem fogadnak el olyannak, amilyen vagyok, nem fogom azt mondani, hogy bocsánat" - mondta el az idős hölgy a Daily Mailnek az azóta történtekről.

Vogel a brit X-Faktor egyik versenyzőjének, Katie Waisselnek a nagymamája, aki annyira rajong érte, hogy a vezetéknevét is felvette, így egy ideje Katie Vogelként is jegyzi magát. Azután viszont, hogy kiderült, a nagymama titokban prosti, meglehetősen feszültté vált a viszonyuk.

"Katie eleinte nagyon ideges volt. Felhívott telefonon, de nem hagyott szóhoz jutni. Üvöltözött velem. Nagyon nehéz volt. A végén rámcsapta a telefont, ahogy az apja és az anyja is. Aztán újra felhívott, és azt mondta: "Szia nagyi! Csak azért hívlak, hogy elmondjam, szeretlek". Én meg azt mondtam, hogy én is szeretem őt" - mesélt Sheila Vogel kibékülésükről a lapnak.

A brit sajtóban csak szexnagyiként aposztrofált nagymama azt mondja, ettől még nem akarja feladni a szakmáját, és azt sem érzi, hogy csalódást okozott volna a családjának vagy az unokájának. "Semmi rosszat nem tettem. Szabad világban élünk, és nem öltem meg senkit sem. Csak valamiből meg akarok élni" - mondta Vogel a lapnak.

Sheila Vogelnek saját bevallása szerint eddig több mint száz kuncsaftja volt, 22 évestől kezdve 61 éves férfiakig. Egy héten körülbelül háromszáz fontot (kb. 100 ezer forintot) keres meg.

Unokája végül a hétvégén esett ki a műsorból, de azt állítja, a nagyija körüli botrányok nem voltak hatással a produkciójára. "Ez egy személyes- és magánügy. Teljesen elválasztottam a versenytől, ott csak a feladatra koncentráltam" - mondta Katie Vogel.